CímlapsztorikÉrdekes világ

Csillagjegyek, akiknek nagyot változik az élete 2021 év elején

Egy új évkezdet mindig nagyon izgalmas esemény és ekkor szinte mindenki azt latolgatja, vajon mit hoz számomra az újesztendő?

Ilyenkor az optimizmus keveredik a reménységgel szinte mindenkinél, és jó az esély arra, hogy mindennek alapja is van. Négy csillagjegynél azonban repülőrajtot vehet az év eleje.

Persze nemcsak nekik lehet remek időszak ez, de az előny most náluk van.

Hirdetés

Nem szabad elfelejteni azonban, hogy a csillagok, bár támogathatnak bennünket, a sorsunk kovácsai mégiscsak mi vagyunk. Várhatjuk a csodát, ha mi magunk nem teszünk az érdekében.

Mint amikor valaki nagy szerencsére vágyik, de még egy lottószelvényt sem vesz ennek érdekében.

Kos – szenvedélyes évkezdet

Nálad aztán igazán nagy dérrel-dúrral köszönt be az újév! Mindjárt az elején ugyanis számíthatsz egy szenvedélyes, varázslatos érzelmekkel teli programra, vagy találkozásra, amely egy csapásra átalakíthatja az érzelmi életedet, mégpedig nagyon pozitív irányba.

A munkád, vagy a pénzügyeid pedig úgy alakulhatnak, hogy utóbb visszaemlékezve azt mondod majd, ez volt számodra az új aranykor kezdete. Persze mindehhez te is kellesz, mert magától, csak úgy nem történik meg.

Skorpió – a vágyak és a változások

Az éved elejét két szóval lehet igazán jellemezni, ezek pedig a szerelem és a siker. Most valami őrült vadság vehet rajtad erőt, mely olyasmire is rá tud most téged hangolni, miről előtte azt hitted, neked soha nem fog menni.

Ami a munkádat, vagy a pénzügyeidet illeti, egy hirtelen ugrás vár rád, de csak akkor, ha készen állsz egy erőteljesebb változásra is ennek érdekében.

Most minden azon múlik majd, mennyire ragaszkodsz a régi komfortzónádhoz.

Nyilas – a világ tetején érzed magadat

Bármi is legyen a státuszod a magánéletben, légy egyedülálló, vagy tartós kapcsolatban élő ez az éved egy hatalmas meglepetéssel indulhat. Az nem kérdés, hogy mindennek örülni fogsz, de vajon felkészültél minderre valóban?

Hamar ki fog derülni ez is! Ami pedig a munkádat, vagy a pénzügyeidet illeti, hirtelen megváltozik szinte minden.

Hirdetés

Elismerik a munkádat még olyanok is, akiktől erre nem számítottál és úgy érzed, hirtelen Csodaországba csöppentél. Pedig mindezt csakis te teremtetted magadnak!

Vízöntő – A nagy tételek ideje

Az év elején olyan szituáció alakulhat ki körülötted, melyben hirtelen nagyot emelkedhetnek körülötted a tétek és persze a tételek is.

Ami eddig nagynak és különlegesnek számított, az már a mindennapok részévé válik.

Megváltozik a gondolkodásod és új, a korábbinál sokkal nagyobb kihívások elé nézel majd és visszagondolva nem is érted majd meg az azelőtti önmagadat sem.

Jól vigyázz, mert gyorsan kell felvenned az új ritmust! Ne aggódj, sikerülni fog!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.