CímlapsztorikÉrdekes világ

Döbbenetes dolgokra derült fény: Tóth Gabi már nem egyszer kitette Krausz Gábor szűrét

Azonban ez volt az utolsó csepp. Mindenről kitálalt!

A tavalyi év augusztusában Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették: házasságuk véget ért, külön folytatják. Az emberek ekkor automatikusan ráhúzták a vizes lepedőt Tóth Gabira: kikiáltották őt minden rossznak, bele sem gondolva abba, hogy semmilyen szituáció nem fekete vagy fehér.

A helyzeten tovább rontott mikor kiderült, hogy Tóth Gabi szíve időközben újra foglalt és a Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével kezdett kapcsolatba.

Hirdetés

A kapcsolatukat sokáig óvták és próbálták titkolni, de soha nem látott érdeklődés mutatkozott kettőjük iránt.

Gabi a belső hangjára hallgatott és nem foglalkozott sem a rosszakaróival, sem a róla szóló hírekkel és tudatosan kerülte a nyilatkozatokat, csak a nagyon kiugró esetekre reagált, esetleg a koncertjei közben elejtett egy-egy félmondatból tudtunk vele kapcsolatban tájékozódni.

Azóta Krausz Gábor is adott egy hosszabb nyilatkozatot és most Tóth Gabi is megnyílt egy mélyinterjú keretein belül.

Ebben egészen érdekes dolgokról rántotta le a leplet. Bár Krausz Gábor úgy fogalmazott, hogy nem szeretne elmondani ki mondta ki a végső szót és ki a sértett és a kevésbé sértett fél, úgy néz ki, hogy Gabi ismét nem volt ilyen diszkrét az információk megosztásával kapcsolatban.

Abban egyetértettek, hogy a kis Hannaróza miatt egymást nem szeretnék semmilyen formában lejáratni és ezt tartja is mindkét fél:

Tisztelettel beszélnek a másikról, kislányukról pedig hatalmas szeretettel.

Gabi az interjú egy pontján elmondta, hogy Gáborral többször szakítottak, de valahogy mindig sikerült visszakormányozniuk a szakadék széléről a kapcsolatukat, azonban ez utolsó alkalommal már nem volt lehetséges.

Gabi elmondta, hogy eljött az utolsó csepp a pohárban és muszáj volt kilépnie.

Ez merőben új információ volt, még annak ellenére is, hogy azt már tudtuk:

Hirdetés

Voltak gondjaik a házasságukban.

Az utolsó esélyre hajló megfogalmazásból az hallható ki, hogy végül Gabi mondta ki a döntő szót és Gábor tehetett valami olyat, amivel az énekesnő már nem bírt el.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.