CímlapsztorikÉrdekes világ

Elfogott földönkívüli látható egy orosz felvételen? Megdöbbentő videó terjed

A kiszivárgott felvételen egy nem evilági lény járkál fel-alá egy bezárt, steril szobában. Egyesek szerint valódi, míg mások úgy gondolják, hogy hamisított. Ki mit gondol?

Létezhet egy titkos űrprogam, amiről sem az oroszok nem beszélnek, sem az amerikaiak nem tudnak semmit. Vagy ha tudnak is valamit, a Föld lakosságának érdekében nem tájékoztatnak róla egyetlen médiát sem.

Ez az információ ugyanis beláthatatlan következményekkel járna – állítják egyes belső források, akik szerint egy korábban kiszivárgott orosz videó lehet a bizonyíték egy titkos földönkívüli-orosz űrprogramra, együttműködésre.

Hirdetés

A felvételen valamit olyasmit láthatunk, amint korábban egyetlen egyszer sem.

Egy földönkívüli lény járkál fel-alá egy lezárt, steril szobában. Eközben úgy tűnik, mintha feszült lenne a légkör.

A lény tisztán kivehető, hogy nem ember, sőt a mozgása sem emberi.

A felvételt a videóhoz fűzött információk alapján valahol egy oroszországi titkos létesítményben készítették A felvételen látható idegen fogságban lehet, de azt nem tudni, hogy mennyire régi a felvétel.

Egyesek szerint 2016-ban készülhetett, mások szerint akár több évtizedes is lehet.

A legtöbb forrás azonban A tavalyi évet említi.

Létezik egy elmélet, miszerint az orosz hadsereg és a kormány már több évtizede együttműködik egyes idegen fajokkal a Föld védelmében.

A földön ugyanis közel 100 különböző idegen faj él, vagy megfordul rendszeresen.

Egyes fajokkal szövetségben állnak, mint egy intergalaktikus kötelék, míg más fajokkal nem.

Hirdetés

Ez utóbbiak is rendszeresen látogatják a Földet, vagy nyersanyagokat, egyebeket csempésznek ki, vagy egyéb hasznos, a Föld elfoglalásához szükséges információkat.

Állítólag a felvételen egy olyan idegen faj egyede látható, mely ellenségként tekinthető, és csak ártani akar a Földnek.

Persze a szkeptikusok most is figyelemre intenek mindenkit, és elmondták, hogy a videó hitelessége enyhén megkérdőjelezhető, ráadásul gyakorlatilag alig van hiteles információ róla.

Ha azonban igaz, elégég elgondolkodtató, hogy egy titkos háború már réges-régen zajlik a fejünk felett, anélkül, hogy tudnánk róla…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.