Címlapsztorik

ELMEBETEG testátalakítások!: ezeknek az embereknek vajon mi játszódott le a fejében…?!

Figyelem: a most következő emberek kiléptek a saját kereteik közül, és valami egészen másnak vallják magukat, közbotránkoztatásra alkalmasak!

Ugyanakkor megérnek egy misét…!

Tiamat Medusa, a gendersemleges sárkámy

Hirdetés

Ő az az egykori bankár, akinél valami teljesen bekattant, és egy gendersemleges, azaz nem nélküli sárkánnyá operáltatta magát.

Mindezt nem sokkal azután döntötte el és valósította meg, hogy kiderült: AIDS-es.

Pedig a férfinek ígéretes karrierje volt. Egészen az alelnöki pozícióig vitte egy bankban. talán a stressz miatt “tört el” benne valami.

A sokkoló procedúra részeként kasztráltatta magát, levágatta a füleit, orrát Voldemort nagyúréhoz hasonlóvá alakíttatta.

Nyelvét kettévágatta és még a szemeire is tetoválásokat rakatott.

Fején 18 szarv is található, mint kifejtette, azért, hogy még inkább hüllőnek nézzen ki

Elmondása szerint a tükörben máér nem egy embert, hanem egy lényt lát.

Kifejtette azt is, hogy félig emberinek, félig hüllőnek, „gendersemleges sárkánynak” tartja magát.

Ted Richards, a papagájember

A férfi szinte megszállottja a madarainak, és rájuk akart hasonlítani. Így álmodta meg saját testét, telis-tele színes rajzokkal, tetoválásokkal, de ez még csak a jéghegy csúcsa volt.

Hirdetés

Eleinte csak színes, tollakra hasonlító tetoválásokat csináltatott, később azonban valami teljesen elszabadult a fantáziája.

Ted ugyanis levetette mind a két fülét, de a nyelvét is kettévágatta és pirosra festette, hogy olyan legyen, mint egy papagájé.

A dolog pikantériája, hogy nem sokkal később egy műanyag kis tartót kellett a fejébe műttetni, a füle eltávolításánál ugyanis elfelejtette a tényt:

Néha szüksége van szemüvegre, amelyet fülek nélkül nem tud hogyan hordani…

Ez még nem volt elég, ugyanis Ted olyan önérzetes volt, hogy a nevét is hivatalos úton megváltoztatta.

Ma már Parrotman, azaz Papagájember néven ismerik és szólítják mindenhol, ez szerepel a papírjain is.

A testvéreimmel sem vagyok beszélő viszonyban, nem is érzek semmilyen kötődést irántuk. Számomra az igazi családot a papagájok jelentik

– fejtette ki Ted.

Amikor a tükörbe nézek, azt gondolom, teljesen normális vagyok

– jelentette ki a férfi, aki boldogabbnak tartja magát most, mint valaha.

Orc, az agyarakkal teli férfi

Orc, aki a brazil Iguatemi városában él, 15 éves korában készítette el első tetoválását, és azóta rajong a tetoválás és a testmódosítás iránt.

A tetoválóművészk rengeteg testmódosításon és műtéten van túl, de a legkomolyabb beavatkozás során agyarat ültetett az alsó fogsorába…

A férfi több olyan eljáráson is átesett, amelyek meglehetősen egyedinek tűnnek.

Orc több mint 500 dollárt költött arra, hogy az alsó fogai mellé két nagy agyarat ültessenek be, hogy olyan kinézetű lénynek tűnjön, mint amelyet a népszerű filmek és videojátékok ábrázolnak, mint például a Warcraft.

A 41 éves édesapának mindkét szeme feketére van tetoválva, testének körülbelül 80%-át szintén tetoválás borítja, fel van hasítva a nyelve, több bőr alatti implantátummal rendelkezik és a füleit és az orrát is módosították, de a szája az, ami a legtöbb ember figyelmét felkelti.

Orc nem árulta el, hogy az agyarai állandóak, vagy bármikor kiviheti őket, amikor csak akarja, bár elképzelhető, hogy ez utóbbi igaz, mivel nehéz lehet velük enni.

A férfi felesége, Krisna szintén osztozik rajongásában a tetoválások és a testmódosítások iránt, és jelentős módosításokat végeztetett el saját magán is.

Levi,a plasztika megszállottja

19 évesen már feltöltette az ajkait, azóta képtelen “megállni”…

A most nagyjából 25 éves Levi plasztika-megszállottsága akkor kezdődött, amikor tizenéves korában beszippantotta az Instagram, és mint mondja, annyira beleszeretett az egyik Insta-filterbe, hogy eldöntötte, a saját arcát is olyanná fogja műttetni, ugyanis egy idő után már azt vette észre magán, hogy képtelen elfogadni a filterek nélküli valódi arcát.

Így amikor a srác már képtelen volt tükörbe nézni, mert nem az Insta-képei mosolyogtak vissza rá, elhatározta, kés alá fekszik.

A végén már nem csak az ajkait, hanem az orcáját, állkapcsát, az állát és a szem alatti karikáit is rendszeresen töltette, nem sokkal később pedig belevágott a komolyabb beavatkozásokba is

Levi eddig már több mint 13 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre, átalakulására pedig az emberek is felfigyeltek:

Ma már komoly influenszer 2 millió követővel.

Levi sorra osztogatja az újabbnál-újabb képeit, nemrég azonban megdöbbentő kép érkezett.

A 25 éves srác legutóbbi fotóin nőként jelent meg az oldalán.

Nőként tündöklő friss képe pedig felrobbantotta a netet.

Tízezrével érkeztek rá a lájkok, és mivel minden eddigi rekordját megdöntötte új külsejével, gyaníthatjuk, hogy itt sem fog megállni…

Macskanő

Dennis Avner, avagy „Stalking Cat” /„Cserkésző Macska” Amerikában olyan híressé vált az extrém testmódosításai miatt, hogy hivatalosan is ő lett a legtöbb operáción átesett ember, aki hasonlít egy állatra.

Az 1980-as évek elején egyre erősödött benne az érzés, hogy „tigrisessé” kell válnia. Eljött a tetoválások és a sorozatos orvosi beavatkozások időszaka az életébe.

Úgy gondolta, ez egy Wyandot indián tradíció, noha valójában nem volt ilyen hagyománya annak a kultúrának.

Sőt, egyszer azt is nyilatkozta, hogy egy gyógyító ember javasolta neki, változzon tigrissé, ő pedig megfogadta a tanácsot

Furcsa kinézete ellenére hamar barátokra lelt különböző konferenciákon.

Élete későbbi éveiben teljes mellszélességgel állt ki a szőrmekészítés ellen.

Pénzügyi gondokkal terhesen végül Nevadába költözött.

2012. november 5-én egyedül halt meg a saját garázsában, 54 évesen.

A híradások szerint depresszióba esett és önkezével vetett véget az életének.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.