CímlapsztorikÉrdekes világ

Erzsébet mint hüllő királynő bizarr szertartása és a Föld feletti hatalom átvétele – VIDEÓ borzolja konteósokat

Új, merőben bizarr elméletek keringenek arról, hogy mi is zajlik ezen a felvételen…

Szerintetek?

Mindenki döntse el maga!

Hirdetés

Egy merőben abszurd konteó kezdett el terjedni Erzsébet királynő jubileumi rendezvényével, annak jelentésével kapcsolatban, mely alaposan feldobta a magas labdát a különféle összeesküvés elméletekkel fogllakozó fórumoknak, közösségeknek, és mindenki talált “egy kis csemegét” egyes dolgokban.

A királyi családdal kapcsolatban eleve rengeteg különféle konteó kering, nagy részük megalapozatlanul.

Most az alábbi szöveggel tűnt fel egy újabb:

A ráncos múmia, Anglia királynője, Erzsébet, akit Hüllőnek is hívnak, részt vesz egy különös szertartáson, ahol az emberi DNS-módosítás rétegét adják át mindenkinek, aki megszületett.

Amint láthatod, a videóban a start gomb a Föld bolygó 🌎a királyi koronával körülvett, ami azt jelenti, hogy valaki abszolút uralja a bolygót, és a bolygó gombhoz való hozzáférés 🔮az emberiség visszaállítását jelenti az emberi génállomány módosításával.

Az emberek többé nem Isten szuverén tulajdonának egy formáját fogják képviselni, hanem az emberarcú hüllők rabszolgáit.

A videóban látható életfa vagy családfa, amelyet a Biblia is említ, amikor Ádámot és Évát a hüllő kígyó emberi álruhában manipulálta, nem más, mint ugyanez a hasonló és ehhez kapcsolódó esemény, amely a múltban és a jelenben is megtörtént.

A kígyó a Bibliában egy másik emberszerű fajt jelent, de hüllő alakjában. Az afla-drakóniaiak érzelmek nélküli, ideges, stresszes és erőszakos faj.

Szeretnek versenyezni, pusztítani és uralkodni más emberek felett pusztítással, orgiával, korrupcióval és pénzzel, és ezeket az érzéseket megtaláljátok azokon az emberekben, akiket a kígyóember ismét becsapott, hogy befogadják a plandémiai időszak megmentőjeként.

Hirdetés

Az emberi genomnak a beoltott emberek által történő módosítása az embereket az Alfa-Draco faj vértestvéreivé teszi.

Íme a hozzá tartozó videó:

Mindenki döntse el maga, hogy a fentiek alapján “mit lát bele” a videóba, és a rendezvényen fellelhető díszelemekben, szimbolikában.

A valóság feltehetően az, hogy a Föld mint jelkép nem a világ feletti uralmat jelképezi, hanem az angol királyi család iránti tiszteletet világszerte.

A Földgolyó, és a köré foglalt ezüst korona a királynő uralmát jelképezi.

A jubileumi ünnepségre összesen 3500 égő lámpát készítettek el és kötöttek össze, ami a 70 éves uralkodásának egyfajta szimbolikája.

A fa szintén egy jelkép, mely a videó végén fényárban úszik. “Tree of Trees”, azaz “a Fák fája” szabad fordításban.

A különleges Fa szimbólum eredeti készítője és megálmodója egyébként egy Thomas Heatherwick nevű férfi, szintén a monarchia hosszú történetét próbálja meg “visszaadni”.

Azonban szemre sokaknak valóban feltűnő, hogy a DNS spirál mint alakzat több helyen feltűnik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.