CímlapsztorikMisztikum

Ezt magyarázza meg valaki: Az ősi Anunnaki istenek kezében tartott szerkezet?!

Megtalálhatták a korábban számos sumer, egyiptomi, vagy épp indiai faragványon a teremtők kezében ábrázolt szerkezetet?

Egy megdöbbentő videó tűnt fel a közösségi médiában, mely állítólag egy olyan “táskát” mutat be, amit sokan már láthattak máshol.

Méghozzá világszerte számos kultúra faragványain, az ősi istenek, teremtők kezében ábrázolva.

Hirdetés

A formát az iraki sumérok, az ókori török templomok maradványai, az új-zélandi maorik és az olmékok közép-amerikai alkotásai ábrázolják…

Az ókori civilizációk a Sumertól Mezoamerikáig titokzatos kézitáskákat cipelő isteneket ábrázolnak. Mezoamerikai istenek (olmék, tolték és azték) hordják, még az anunnakikat is ezzel a titokzatos kézitáskával mutatják be

A mezopotámiai mitológia szerint különféle tengeri istenek, például Adapa, Dágón és Óannész halisten láthatók táskát szorongatva.

A legnépszerűbb, kézitáskát hordozó anunnaki istenség a Quetzalcoatl egy kőbe vésve, amelyet i.e. 1750-ben hoztak létre.

A sumer faragott szobrok és alakok szárnyakkal rendelkeznek, és gyakran van a kezükben valamiféle táska, melynek pontos funkciójáról a mai napig heves viták vannak.

Egyesek szerint mezőgazdasági eszköz lehetett, mivel a sumeroktól ered a modern földművelés alapja is.

Megint mások szerint a “magvető” isteneket ábrázolja, akik az élet magvait vetik el a bolygónkon.

Most ezt a táskát mutatja be egy videó:

A táska fellelési helye ismeretlen, legalábbis nem derül ki a felvételből. Ahogyan az sem, hogy mit lehetett megtudni róla a vizsgálatát követően.

Hirdetés

Az azonban jól látszik, hogy faragások vannak rajta, és két ismeretlen, vélhetően földönkívüli istenséget, vagy fajt ábrázoló alak.

A jobb oldali egyes véleménye szerint egy Anunnaki istenség lehet, látszanak a szárnyai, és a kezében tartott toboz szerű tárgy, ami sokak szerint az emberi tobozmirigyre utal.

A tobozmiriggyel kapcsolatban ősidők óta léteznek elméletek, hiedelmek, miszerint ez az emberek harmadik szeme.

A tobozmirigy, vagy harmadik szem, egy pici fenyőtoboz formájú szerv az agy belsejében. Melatonin, szerotonin és dimethyltryptamin (DMT) hormonokat bocsát ki.

Ezeket szellemi molekula néven ismerjük.

Sokak szerint a tobozmirigy lehet képes utat, kaput nyitni más világokba, dimenziókba.

Talán épp az egykor minket is megteremtő istenek dimenziójába?

Persze az is lehet, hogy a videó hamisítvány, vagy átverés, mert túl sok információ nem derül ki belőle, ezért tessék fenntartásokkal kezelni!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.