CímlapsztorikÉrdekes világ

„Fideszesek, ti tényleg ilyen országot álmodtatok magatoknak, ti tényleg ilyen országban akartok élni?”

„Az egészséges élethez való jogunkat árusítja ki a kínai kommunisták számára…” Ezt az írást minden magyarnak le kellene olvasnia!

Vági Márton az alábbi nagyon elgondolkodtató írását érdemes lenne mindenki nek elolvasnia oldaltól függetlenül.

„Ha még Magyarországon élnék, lehet hogy a kormány által tegnap éjjel benyújtott kormányrendelet lenne az a pont, amikor fognám a sátorfámat és költöznék.

Hirdetés

Mert egy dolog a csóróság, a szar fizetés, a rekord infláció, azonban amikor az egészség a kérdés és az kerül veszélybe, akkor menni kell, mégpedig minél előbb, annál jobb. Szerencsére már nem ott élek.

Tudniillik innentől kezdve úgy lehet szennyezni a környezetet Magyarországon, ahogy csak akarják, a Fidesz a termőföldeket és a vízkincseket szépen kiárusította a Kínai Kommunista Pártnak, azok pedig tele pakolják mindazt szennyező-mérgező akkumulátorgyárakkal, hoznak pár százezer ázsiai vendégmunkást, a hasznot kiviszik, a szennyezést itt hagyják.

Mostantól mindenki úgy szennyezi a környezetet Magyarországon ahogy akarja, szabad a rablás, bírságot a magyar hatóságok nem fognak kiszabni, lehet mérgezni a földet, a vizet, a levegőt, mindent.

A Fidesz gyakorlatilag a magyar földet, a magyar vizet, a magyar emberek egészségét, a jövőt, a felnövő generáció egészségéhez való jogát árusítja ki, némi kínai hitelért és GDP emelkedésért.

Mindent kiárusítanak, semmi sem szent nekik, csak a hatalmat akarják megtartani, ezáltal elkerülve a börtönt.

Mert ne legyen kétségünk, a Fidesz-kormányt nem leváltani kell, hanem valamennyi fideszes politikust, propagandistát és a rendszer minden kiszolgálóját el kell számoltatni és teljes vagyonelkobzás mellett börtönbe kell zárni őket.

Ezért lehet innentől kezdve gyakorlatilag akkumulátorsavat önteni a Dunába vagy a talajvízbe büntetlenül. És a legundorítóbb az egészben, hogy mindezt az ukrajnai háborúra fogják.

Azért lehet innentől kezdve legálisan mérgezni az embereket, mert Orbán elmebeteg elvtársa háborút robbantott ki. Csodás összefüggés ez kérem.

Fideszesek, ti tényleg ilyen országot álmodtatok magatoknak, ti tényleg ilyen országban akartok élni?

Hirdetés

Olyanban ahol a kormány a környezeti kincseinket, az egészséges élethez való jogunkat árusítja ki a kínai kommunisták számára?

Ez lenne a ti nemzeti víziótok?

Szennyezett termőföld, szennyezett ivóvíz, szennyezett levegő?

Ezt kívánjátok továbbadni a gyerekeiteknek, unokáitoknak?”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.