Tudomány

Földönkívüli anyahajó a Naprendszerben, idegenek a Szaturnusz holdjain: döbbenetes bejelentések

Nem akármikről beszélnek a Pentagonban, a NASA is hirtelen elkezdett “igazság beszédet” tartani a földönkívüli élet lehetséges jelenlétéről itt a Naprendszerben.

A teljes igazság a Naprendszerben ólálkodó idegen fajokról?

Már a csapból is az folyik, hogy a Pentagon egyesek szerint titokban arra készül, hogy lassú szivárogtatással, apró információk morzsák elejtésével készíti fel az emberiséget a nagy bejelentésre a földönkívüliek létezésével kapcsolatban.

Ennek egyik fontos állomása az utóbbi években az volt, hogy először is elismerték az 51-es körzet létezését, ami hosszú időn át tabu volt, majd milliónyi titkosított ufó aktát hoztak nyilvánosságra.

Hirdetés

Nemrég pedig kiderült: azonosítatlan repülő tárgyakkal foglalkozó divíziójuk is van.

A hab a tortára akkor került fel, amikor hónapokkal ezelőtt a Pentagon két megbízott tudósa azt vetette fel, hogy a Földön észlelt ufók egy része akár valódi lehet és egy nagyobb anyahajó küldhette őket ide.

Ez az anyahajó pedig itt ólálkodik a Naprendszerben, miközben álcázza magát a kíváncsi szemek és NASA műszerek elől.

Idegenek a Szaturnusz holdjain

Néhány éve már jelentős mennyiségű metánt észlelt a Cassini–Huygens űrszonda a Szaturnusz holdja, az Enceladus jégpáncélja alól feltörő gejzírekben.

A kutatók szerint nem valószínű, hogy kizárólag geológiai folyamatok állnának a háttérben, ami felveti az élet jelenlétének lehetőségét az égitesten.

Szokatlanul nagy mennyiségű a metán, ami eléggé valószínű, hogy biológiai forrásból származik

A Szatrunusz több holdjának olyan lehet a magja, hogy az lehetővé teszi hogy folyékony formában maradjon fenn óceán a jégpáncél alatt.

Vagyis csak idő kérdése, hogy a NASA egy expedíció keretében a jég alá “belásson” és világszenzációval felérő felfedezéseket tegyen.

Hirdetés

Ez az egész úgy kapcsolódik a fentiekhez, hogy egyesek szerint valamennyi a földönkívüli élettel kapcsolatos sejtetés és felfedezés mint egy nagyobb kirakós része.

Nagy Felfedés: küszöbön az idegen létének bejelentése?

Létezik egy olyan összeesküvés elmélet ufós körökben, miszerint a világkormányok tudnak az idegenek létezéséről, mi több, már az felsőszintű kapcsolat felvétel meg is történt, de nem akarják nyilvánosságra hozni, míg a társadalom nem áll rá készen.

Ez pedig még néhány év kérdése és gőzerővel zajlik a burkolt eszközökel történő érzékenyítés és felkészítés.

A földönkívüliek fogadásának alapfeltételei vannak, és egy Nagy Felfedés keretében akarják “bevezetni” az emberiséget egy sokkal nagyobb univerzumba.

A NASA vezetője és a SETI tudósa már “elszólta magát”?

Bill Nelson, a NASA legfőbb vezére azt mondta egy interjúban egy kérdésre, hogy szerinte kizárt hogy egyedül legyünk a kozmoszban és önzőség lenne ezt gondolnia az emberiségnek.

A SETI vezető csillagászainak egyike pedig nagy összegekbe fogadott ismerőseivel hogy ÉVEKEN belül jön a nagy áttörés a földönkívüliek kutatása kapcsán.

Ők mind tudhatnak valamit – vélik sokan.

És ti mit gondoltok?

Valóban egy korszakváltás küszöbén vagyunk?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!