CímlapsztorikÉrdekes világ

Idegen invázió, új vírus, aszteroida, harc a vízért? Baba Vanga 2022 végére jósolta ezeket

Ha csak a fele is magvalósul 2022 végéig, akkor nyomorúságos évek, évtizedek következnek és gyakorlatilag eljött a vég.

Utána jártunk Baba Vanga állítólagos jóslatainak.

Azt azonnal fontos megjegyezni, hogy Baba Vanga jóslatai közül több is volt, ami bejött.

Hirdetés

A bolygónk és az emebriség számára most egy kirtikusan nehéz időszakot vetít előre egy állítólagos jóslata, mely 2022 végétől fog bekövetkezni.

Ha valóban igaza lesz, akkor aki azt várta, hogy 2023 jobb év lesz mint a mostani, az kezdhet félni.

A bolgár tisztánlátónak is nevezett vak jósnő még fiatal korában vesztette el a szeme világát és vált jóstehetséggé.

Baba Vanga sokak szerint még a 2001 szeptember 11-i merényletsorozatot is előre látta.

„Az amerikai testvérek vasmadaraktól megcsípve fognak zuhanni. A farkasok üvölteni fognak a bokorból, jelezve az ártatlanok halálát”

A látnok titokzatos szavai azonban 2001-ben valóra váltak, amikor a terrorista csoportok repülőgépeket térítettek el és New York-i felhőkarcolókat semmisítettek meg, aminek következtében több ezer ember vesztette életét.

Most pedig újabb borzalmakat jósolt egy állítólagosna neki tulajdonított prófécia 2022 végére.

Új vírus

Vanga 2022 végére vonatkozó előrejelzései nem keltenek optimizmust. A látnok azt ígéri, hogy ezek az idők borúsak és sötétek lesznek, mivel várhatóan szörnyű betegség érkezik Szibériából, ahol a klímaváltozás hatására fagyott vírusrészecskék kezdenek majd a levegőbe kerülni.

A tisztánlátó jóslatait magyarázók úgy vélik, hogy még mindig a COVID-19 új törzseiről beszélünk.

Hirdetés

Háború a vízért

„Katasztrófa lesz. Nem lesz víz. Nem lesz mit inni az embereknek. Mindenki harcolni fog a vízért. Bankokban lesz elzárva. Drágább lesz, mint az olaj és az arany. Az emberek elmennek, és az aranyat vízre cserélik,” – mondta a jósnő a kinyilatkoztatásaiban.

Ezzel egy időben a természeti katasztrófák is elkezdődnek – figyelmeztetett Vanga. Szerinte a Föld globális katasztrófákkal kezd bosszút állni az embereken a rossz hozzáállásuk miatt.

Tehát India, amely már amúgy is a világ egyik legszegényebb országa, tömeges éhezéstől fog szenvedni.

És mindez az 50 fokos hőség és a sáskák miatt, amelyek megtámadják a szárazság után megmaradt termést.

Idegenek és egy kisbolygó

Vanga azzal érvelt, hogy a Föld nem az egyetlen lakott bolygó az univerzumban, és gyakran mondogatta, hogy ez egy olyan intelligencia az univerzumban, amely fejlődésében többszörösen megelőzte az embereket. „Az univerzumunk összes bolygóján van intelligens élet, de félretájékoztatnak minket, mert a fejlettség egyik legalacsonyabb szintjén vagyunk,”

-mondta.

De a tisztán látó egyik legszürreálisabb figyelmeztetése így hangzik: idegenek támadják meg a Földet, akik egy aszteroidát küldenek a bolygóra, és egy ilyen „találkozás” kimenetele szörnyűnek ígérkezik.

Vanga nemcsak azt a dátumot nevezte meg, amikor az idegenek megtámadják a Földet, hanem bejelentette az űrlények bolygójának nevét is – Vamfim.

Eddig a tudósok semmit sem tudtak ilyen kozmikus objektumról, de a tisztánlátó biztosított arról, hogy ez a bolygó közel van a miénkhez, és rendkívül megnyúlt pályája van, ezért folyamatosan „utazik” az univerzumban

-írja az ÚjVilágtudat.

„Az emberiség találkozni fog idegenekkel. A magyarok lesznek az elsők, akik távoli űrvilágokból kapnak jeleket,” – vélekedett a prófétanő.

Csakhogy a földönkívüli civilizációk képviselőivel való érintkezés nem okoz örömet az embereknek. Az előrejelzés szerint idegen lények barátságtalan céllal látogatják majd a Földet.

„Nem látod, de sok furcsa repülőgép van az égen. Mindegyikben három lényt látok. Idegen hajók támadják meg a Földet, és foglyul ejtik az embereket,” – jósolta.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.