MisztikumTudomány

Idegen technológia darabjaira bukkant egy harvardi professzor? óriási bejelentések jönnek

Elkezdődhetett a Nagy Felfedés? Hamarosan bejelenthetik: nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Avi Loeb úgy véli, hogy földönkívüliekre utaló nyomokra lelt.

Ő pedig ráadásul nem akárki. A Harvardi Egyetem vezető profeszsora és csillagásza, tehát egy elismer szaktekintély, nem peidg egy fóliasipkás őrült.

Érdemes lehet tehát odafigyelni arra amiket mond.

Hirdetés

Különösen azért is, mert nemrég mi is megírtuk, hogy már a Pentagon is felállított egy lehetséges elméletet arról, hogy az ufók valósak lehetnek és egy a Naprendszerünkben ólálkodó rejtett anyahajóról érkezhetnek a Földre.

Megvan a helyszín,a földönkívüli maradványokkal

Avi Loeb professzornak és csapatának bonyolult számítások után sikerült bemérnie egy 2014-ben, Pápua Új-Guinea partjainál becsapódott meteor helyzetét, amelynek maradványait visszavitték a Hardvardra további elemzésre, de az amerikai űrkutatási parancsnokság 99,999%-os bizonyossággal megerősítette, hogy az anyag egy másik naprendszerből származik.

Loeb szerint pedig idegen techológia darabjaira bukkanhattak: olyan majdnem tökéletes gömböket vagy fémgolyókat találtak, amik mikroszkópon keresztül nézve nagyon jól elkülönülnek a háttértől.

Arany, kék és barna színűek, némelyikük pedig a Föld miniatűrjére hasonlít.

Az összetételük elemzése kimutatta, hogy 84%-uk vasból, 8%-uk szilíciumból, 4%-uk magnéziumból, 2%-uk titánból, valamint nyomelemekből állnak.

A csapat összesen 50 darabot talált belőlük, kisebbek egy miliméternél.

“Anyagának szilárdsága keményebb, mint az összes eddig látott és a NASA által katalogizált űrszikláé. Kiszámítottuk a Naprendszeren kívüli sebességét. Másodpercenként 60 km volt, gyorsabb, mint a Nap közelében lévő csillagok 95 százaléka.

Az a tény, hogy még a vasmeteoritoknál is keményebb anyagból készült, és gyorsabban mozgott, mint a Nap közelében lévő összes csillag 95%-a, azt sugallta, hogy potenciálisan egy másik civilizáció űrhajója vagy valamilyen technológiai kütyü lehetett.”

A Harvardon javában zajlik az elemzés és a kutatás, hogy megértsék, a gömbök mesterségesek vagy természetesek-e.

Hirdetés

Nagy bejelentésekre és az idegenek felfedésére készülnek?

Egyesek azt állítják, és ufós körökben is népszerű elmélet, hogy egy Nagy Felfedés keretében hamarosan be fogják jelenteni, hogy az emberiség nincs egyedül a kozmoszban.

Ha ez valóban így van, akkor sok vélemény szerint nem fognak ezzel sokáig várni, és gyakorlatilag a küszöbén vagyunk a nagy felfedésnek.

Ki mit gondol?

A világ hamarosan tényleg megtudhatja, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!