CímlapsztorikÉrdekes világ

Így korlátozzák az emberi tudatot: 5 lépésben: kitálalt a mindent irányító elit

“Sokkal könnyebb becsapni az embereket, mint meggyőzni őket arról, hogy becsapták őket…”

Az emberi állapot jelenleg egy újfajta rabszolgaság, ahol a rabság inkább pszichológiai és spirituális, mint fizikai.

Az emberi tudat a célpontja egy széles körű irányítási háborúnak, ahol az emberek készségesen belenyugszanak a társadalmi feltételekbe, amelyek nyilvánvalóan nem szolgálják legjobb érdekeiket, sőt még ártanak is nekik.

Hirdetés

Elfogadjuk a háborúskodás, a félelem, a környezet pusztítása, a kapzsiság, a korrupció, a mérgezett egészség és a hamis hiány állapotát, mert csapdákba taszítottak bennünket, amelyek túszként tartanak fogva minket hamis hiedelmekkel és a kényelem látszatával.

A valóságban azonban e csapdák áttörése lehetővé tenné, hogy a béke, a fenntarthatóság, a feltárás, az elfogadás és a haladás elveit alkalmazzuk az emberi állapot javítására

-írja az ÚjVilágtudat

Első lépcső: Politika

“Ha valaki azonosul bal- vagy jobboldallal, konzervatív republikánussal, liberális demokratával stb…” (Mark Passio)
Egy adott politikai párttal való önazonosítás a mai világunk egyik legmegosztóbb tudatállapota.

Ez egyértelműen megmutatkozik a közbeszéd minőségében és jellegében, valamint abban, hogy az hogyan egyesül a pénzügyi érdekekkel, és stresszt, nyomást és konfliktust kelt a társadalom
minden szintjén.

Második lépcső: Vallás

A világ fő kulturális vallásai talán a legnagyobb csapdát jelentik az emberi tudat számára, amelyet valaha is kitaláltak és használtak az emberek
irányításának eszközeként.

Ez évezredek óta korrumpálja a világot és embereket öl.

A halál utáni jobb létezés lehetőségének elfogadása csak ürügy arra, hogy figyelmen kívül hagyjuk azt az életminőséget, amelyet ebben a létezésben élünk, és ürügyként használják a gonoszságban való
részvételre.

Természetesen látjuk, hogyan használják fel ezt a paradigmát ma ellenünk, hogy komoly ellentétet keltsenek a Föld népei között, miközben a globális vezetők egy új vallásháborút szorgalmaznak, szembeállítva az iszlámot a kereszténységgel.

Hirdetés

Senki sem nyerhet, ha hagyják, hogy ez a csata eszkalálódjon.

Harmadik lépcső: Szcientizmus

“Nem az, amit igazi tudománynak nevezek, hanem az, amit ultramerev szkepticizmusnak hívok idézett/nem idézett tudomány formájában, ami a mai világban a modern tudomány számára kifogásolható.”

– Mark Passio

A tudomány afféle vallássá vált, ahol az ötleteket egy furcsa tanulmányozási folyamat során vizsgálják meg szakértői értékeléssel, vállalati és pénzügyi befolyással, egóval keverve.

Ebben a paradigmában nincs helye olyan elképzeléseknek, amelyek megkérdőjelezik a világról szóló régóta fennálló feltételezéseket és elméleteket, elfojtva az emberi fejlődést.

A lázadó kutatók, mint például Graham Hancock és Rupert Sheldrake jó példái annak, hogy az ember származásáról és hová tartásával kapcsolatos érdekes elképzeléseket leállítja a tudományos világ merev gondolkodása, amely a nagykereskedelmi szkepticizmust barátságos

Negyedik lépcső: A New Age mozgalom

Egy másik doboz az emberi tudat számára, amely viszonylag új a mi világunkban, a New Age mozgalom, amely feladja a valódi tudományt a jó közérzet érdekében, ami visszatartja az embereket a cselekvéstől és a világunkban való teljes részvételtől.

Ez egy egyedülálló, nyílt forráskódú hitrendszer, amelynek alapelveit a következő 10 pont írja le:

Hagyd figyelmen kívül a “negatívat”

Soha ne haragudj

Ez mind egy, tehát minden jó

Soha nem tudhatod igazán

Fogadd el az igazságtalanságot, soha ne állj ellen

A vonzás felvizezett törvénye

A másik arc odafordítása (kiegyenlíti a sebeket!)

A káosztól félni kell

Mindig jól kell éreznünk magunkat

Az igazságot nem kell megvédeni

Ötödik lépcső: A monetáris rendszer – A pénzbe vetett általános hit

Ez a legnagyobb csapda, amely szinte mindenkit rabszolgává tesz bolygónkon.

Ennek a megtévesztésnek a gyökere a pénzbe vetett általános hit, vagyis az a hiedelem, hogy a pénznek több értéke van, mint magának az életnek, és ezért értékesebb mindennél, mint amit az élet kínál.

Lehetetlen megérteni a konfliktust, a káoszt és a megosztottságot a világunkban anélkül, hogy megértenénk, hogy az emberi tudatot milyen módon korlátozzák és teszik rabszolgává ezek a paradigmák.

A kommunikáció korának ezen a pontján azonban szükség van bizonyos akaratosságra, hogy továbbra is ezen az öt dobozon belül működjünk.

“Sokkal könnyebb becsapni az embereket, mint meggyőzni őket arról, hogy becsapták őket – ilyen a megerősítési elfogultság és a manipuláció egyéb pszichológiai eszközei.

A tudatkontroll ősi, történelmi ‘állandójától’ való megszabadulás a tagadás állapotából való felébredés folyamata.

A spirituális felemelkedés és felébredés magában foglalja a bolygónk kultúráinak konszenzusos társadalmi megállapodásaival való fizikai szakítást.”

– Karlos Kukuburra


Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.