CímlapsztorikÉrdekes világ

III. Károly koronázásával jön el a 3. világháború? Nostradamus ijesztő jóslata

Ijesztő, a legendás Nostradamusnak tulajdonított jóslat látott napvilágot.

Egyre többen gondolják úgy, hogy II. Erzsébet halálát követően egy új korszak születik a világban, nem csak a brit királyi családban.

70 év után először kerülhet fel Szent Eduárd koronája egy újabb brit uralkodó, III. Károly fejére, aki édesanyja, II. Erzsébet után áll Nagy-Britannia és a Nemzetközösség élére.

Hirdetés

A király mellett pedig feleségét, Kamilla királynét is megkoronázzák, ahogy arról korábban a néhai királynő rendelkezett.

A koronázással kapcsolatban azonban több sötét jóslat is felmerült.

Ezek egyike állítólag Nostrdamushoz kötődik.

A neten keringő prófécia szerint III. Károly tényleges uralkodásának kezdete (koronázásának kezdete) lesz a harmadik világháború kezdete.

Vagyis egy olyan háborús cselekmény fog kitörni, mely további eszkalációhoz vezet, feltehetően ez az orosz-ukrán konfliktus súlyosbodása, más vélemények szerint Kína támadja meg Tajvant.

Egy olyan globális háború törhet ki a jóslat szerint, melybe valamennyi nemzet bele fog keveredni, mivel nem lesz más választás, oldalakra kell majd állni.

Viharvert idők lesznek, több tíz millió ember halálával, és a nyugati civilizáció megrogyásával.

Persze ha valaki jobban utána kutat, annak hamar szemet szúrhat, hogy a szóban forgó Nostradamus jóslat feltehetően csak kamu, vagy legalábbis hivatalosan nincs nyoma, hogy az eredeti Nostradamus jóslatok között szerepelne.

Több mint valószínű, hogy a közelgő koronázásra az internet és az összeesküvés elméletek népe költötte hozzá ezeket az információkat.

Hirdetés

Ugyanakkor III. Károly koronázása valóban egy új világot, világkorszakot hozhat el.

Egy nagyon markáns némileg önmagának is ellent mondó figura került ugyanis az uralkodócsalád élére, jelenléte pedig a hatalmi eliten belül is komoly mozgolódást fog okozni

-vélik egyesek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!