CímlapsztorikÉrdekes világ

Jelek hogy már nagyon sok életet éltél és ez lehet az utolsó

Te vajon az utolsó életed éled a Földön?

Biztosan Veled is megtörtént már, amikor egy életesemény után úgy érezted, mintha ezt már átélted volna egyszer….

Vajon ez a reinkarnáció miatt van? Nézzük, hányadik életedben vagy éppen:

Hirdetés

Sokszor születtél újra

Néha furcsa emlékek törtnek rád, hogy azon a helyen mintha már jártál volna korábban, vagy megmagyarázhatatlanul ismerős számodra valaki, vagy túlságosan vonzódsz valakihez.

Számtalanszor reinkarnálódott a lelked

Ha valakivel kapcsolatban nagyon erős megérzéseid vannak és ezek mindig igaznak is bizonyulnak. Akár régóta ismeritek egymást, akár nem,tudod minden gondolatát. A lelketek olyannyira közel áll egymáshoz, hogy már ikerláng találkozásról is beszélhetünk.

Sok előző életed volt

A megmagyarázhatatlan félelmek… Nem tudod megmagyarázni,de rettegsz egy póktól, a kígyóktól, pedig semmilyen rossz élményed nincs ezekkel kapcsolatban. A belső félelmekre az előző életedben megszerzett tapasztalatok a magyarázat.

Reinkarnálódott lelkek

Előre megálmodod olykor, ami történik veled? Minden esemény pontosan úgy következik be, ahogyan azt megálmodtad? A lélek az álmodban egy más dimenzióban a testeden kívül jár és ez a magyarázat erre.

Már sokszor újraszülettél

Könnyen átérzed mások problémáit? Mindez azért van, mert előző életeidben nagyon sok különféle érzelmet átéltél és tapasztaltál, emiatt pedig a mostani életedben sokkal empatikusabb vagy mások problémái felé.

Öreg a lelked

Akinek nagyon sokszor reinkarnálódott a lelke, minden bizonnyal öreg lélekkel rendelkezik. Nem számít, hányadik évedet taposod a jelen életben, mégis születetten bölcsebb lehetsz, mint a korosztályodat képviselők többsége. Más dolgok fontosak, másként tekintesz magadra és másokra is. Egyszerűen érettebb a gondolkodásod.

Ez lehet az utolsó reinkarnálódásod

Talán az egyik legbiztosabb jel, hogy sok életet tapasztaltál már, ha te is mélyen érdeklődsz a spiritualitás iránt.

Könnyen lehet, a családodban te vagy az egyetlen, akit érdekel a spirituális gondolkodás. Törekszel a nyugalomra, a boldogságra, az elégedettség érzésére, foglalkoztat az önismeret, a lelked fejlődésének a lehetősége.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.