CímlapsztorikÉrdekes világ

Jön a pólusváltás, végveszélyben az emberiség, az elit már a Holdra menekül?

Megdöbbentő információk kaptak szárnyra egy közelgő, az egész civilizációnkat sújtó katasztrófáról, mely elől az elit a földfelszín alá és a Hold sötét oldalára menekül.

Tényleg a nyakunkon lehet egy olyan világkatasztrófa, amiről jelenleg még alig tud valamit a közvélemény mert egyszerűen az elit visszatartja az információkat?

Tényleg egy végzetes pólusváltásra készül a felső tízezer?

Hirdetés

Az igazság az, hogy ez lényegében bizonyos értelemben nyílt titok.

Arról van szó, hogy a pólusváltás veszélye valós, így minden tudós tisztában van a lehetőséggel.

Azzal kapcsolatban azonban megoszlanak a vélemények, hogy ez mikor következhet be, és bekövetkezhet-e egyáltalán a mi életünkben.

Az utóbbi 20-22 évben jelentősen gyengült a Föld magjából érkező jel, így az adatok alapján kijelenthető, hogy hűlni kezdett a bolygó magja.

Ez azért aggasztó, mert ez a Földre jellemző dinamó hatás véd meg minket a gyilkos kozmikus sugaraktól valamint a napból érkező káros sugárzástól is.

Egyre több tudós véli úgy, hogy az északi és déli pólus megcserélődésének küszöbén állunk: a Föld mágneses mezője látványosan változik, ez a folyamat pedig nemcsak az élővilágot befolyásolhatja, de az emberiség technológiai fejlődésére is jelentős hatással lehet.

A baj akkora, hogy a hírrel és a tényekkel kapcsolatban különféle meg nem erősített szóbeszédek is felröppentek, miszerint a világot uraló elit szűk köre már rég elkezdte evakuálni saját magát.

Egyrészt a földfelszín alám, ahová már nem érnek el a gyilkos sugarak arra az estere, ha megszűnne a mágneses mezőnk, másrészt a Hold túlsó, Földről nem látható sötét oldalára.

Ez utóbbival kapcsolatban évtizedek óta léteznek pletykák és konteók, miszerint a Holdon egy 250 milliós kolónia kialakítása a cél, amiben valamennyi szuperhatalom együttesen vesz részt.

Hirdetés

A cél az emberiség, de főleg az elit és a kiválasztott tudósok túlélésének biztosítása.

Noha ez utóbbi információkra semmiféle konkrétan bizonyíték nincs azon kívül, hogy a tehetős emberek, dinasztiák és családok valóban gomba módra építkeznek, földalatti óvóhelyeket és luxusvillákat alakítanak ki egyes régiókban, mégis sokan úgy gondolják:

ezek a körök tudnak valamiről, amit még nem jelentettek be a civilizált világ gyanútlan 95%-ának.

Szerintetek lehet benne valami?

A pólusváltás valóban eljöhet a mi életünkben, és egyesek már erre készülnek?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.