Tech-KütyükTudomány

Jön a világ bechippelése, ebből pedig te sem maradhatsz ki: Elon Musk mindenkinek „bogarat ültet a fülébe”

Avagy a digitális Antikrisztus eljövetele zajlik?

Elon Musk végleg zöld utat kapott, most már semmi sincs, ami megállítsa azt, hogy az emberek agyába hamarosan chippet ültessenek.

Most még csak opció, és a gazdagok „ketyeréje” lesz éveken keresztül, de ne legyenek illúzióink.

Hirdetés

A tömeges ellenőrzés és irányítás egy magától adódó eszköze lenne az, ha mindenki fejébe chippet ültetnének, akár már születésétől kezdve.

Ezen tárolnák a társadalom biztosítási adatokat, a közösségi számot, egészségügyi leleteket, adatokat, minden egyebet, ami alapján egy ember azonosítható lenne a rendszerben.

Az innováció túl nagyszerű és jelentőségteljes lesz ahhoz, hogy „annyiban hagyják”.

Így előbb vagy utóbb, de simán elképzelhető a bevezetése, hogy kötelező elem legyen, mint a személyi igazolvány, vagy a TB kártya.

Elon Musk Neuralink nevű cége a majomkísérletek után engedélyt kapott arra, hogy emberekbe helyezzék a chipet.

Ha így lesz és sikerrel járnak, akkor a chipek várhatóan éveken belül elterjedhetnek és egyesek szerint globális szinten fogják támogatni más kormányok és vállalatok is a „bevezetését”.

Egy ilyen chippel több milliárd embert lehetne egyetlen rendszerbe kapcsolni, mindent megtudni róluk.

Vagy a legnagyobb félelmek szerint irányítani is.

Vannak olyan elképzelések és konteók is, miszerint Elon Musk maga az Antikrisztus és az által elterjesztet chipek lesznek a Fenevad bélyegei, melyről a Biblia is említést tesz a jelenések könyvében.

Hirdetés

A jelenések könyve 13. fejezete arra utal, hogy a végső válságban a bárányhoz hasonló fenevadé lesz a vezető szerep. Ez a világhatalom egy globális rendszert hoz létre, amellyel igyekszik irányítani az emberek hitét. Ez a rendszer a pápaság uralma alatt álló, középkori kereszténység jellemzőit fogja tükrözni.

Minden társadalmi rétegre nyomást gyakorolnak, hogy vegyék fel a fenevad bélyegét a jobb kezükre vagy a homlokukra. Azokra mutat a pecsét a homlokon, akiket Isten az övéinek tekint (Jel 7:3-4; 14:1), a fenevad bélyege pedig azokat jelöli, akik a fenevadat imádják. A fenevad bélyege nem valamiféle látható jel. Annak a rendelkezésnek a hamisítása, amelyet Mózes adott az izraelitáknak, hogy jel gyanánt a jobb kezükre és a homlokukra kössék Isten törvényét (5Móz 6:8).

Ki mit gondol erről?

Lehetséges veszély ez a jövőre nézve, vagy sem?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.