Címlapsztorik

Kennedy meggyilkolása üzenet volt az elittől: „senki ne merjen fellépni ellenünk”

Kennedy a híres rádióbeszédével már aláírta a halálos ítéletét? A pénz hatalmi elit legnagyobb kutyái és a szervezett magánhatalom „lövette ki” Kennedy ért dicső csillagát?

Az eset nem csak durva volt de precedenst is teremtett, egyúttal egy burkolt üzenet volt a világnak: senki se próbáljon meg a hatalmasságok „tyúkszemére” lépni.

A Kennedy elleni merénylet valódi felbujtói a pénzhatalmi körök lehettek?

1963 november 22-én John Fitzgerald Kennedy, az Amerikai Egyesült Államok 35. és mindmáig legfiatalabb elnöke merénylet áldozata lett. Utóda, Lyndon B. Johnson által felkért Warren-bizottság 1964-ben lezárt vizsgálata arra a következtetésre jutott, hogy az elnökkel magányos merénylő végzett.

Hirdetés

A megállapítást azóta is sokan megkérdőjelezik.

A gyilkosság háttérben álló tényezőket és az esetleges felbujtóikat a hivatalos szervek azóta sem találták meg, így megmaradt a “magányos gyilkos” teória.

Sokak szerint ugyanis Kennedy olyan dolgokra és lépésekre készült elnökként, amivel beletaposott volna a legbefolyásosabb pénzügyi körök szívébe.

Ezt pedig az az érát uraló magas rangú körök nem hagyhatták, így az elnökre megadták a CIA szervezésében a kilövési engedélyt.

Kennedy legendás rádióbeszéde indíthatott el mindent?

“Amivel világszerte szemben állunk, az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el.”

Érdekes módon, az FBI volt igazgatója, J. Edgar Hoover egy szokatlan kijelentést tett az eset kapcsán több ízben, de a leginkább elhíresült mondata így szólt:

“Az ember nehéz helyzetben van, mert oly hatalmas összeesküvéssel szembesül, ami számára már teljességgel elképzelhetetlen.”

11, 110-es végrehajtási rendelet – mindent borított volna

Állítólag az 1963 június 4-én megjelent és okként megjelölt 11,110-es Végrehajtási Rendelet gyakorlatilag megfossztotta a nagyrészt Rothschildok tulajdonában álló, az amerikai központi bank szerepét betöltő FED-et attól a lehetőségétől, hogy továbbra is kamatra kölcsönözzön pénzt az Egyesült Államok Szövetségi Kormányának.

Kennedy elnök rendeletének szisztematikus végrehajtása azzal a következménnyel járt volna, hogy a magántulajdonban lévő Rothschild Federal Reserve Bank hamar búcsút mondhat busás nyereséget biztosító üzleti tevékenységének.

Hirdetés

A Rothschildok keze mindenhová elér?

Bár meglehetősen izgalmas konteónak hangzik, valójában nem elképzelhetetlen, hogy a világ legnagyobb szupergazdag családjának a keze bárhová elérhet.

Ráadásul azokban az időkben kezdtek összeállni a szupergazdagok és iparmágnások, egy szűk klubbá, mert tudták, hogy együtt erősebbek lehetnek mint bármely ország bármely megválasztott vezetője.

Kenney éppen ezen hatalmi törekvéseknek tehetett volna végleg keresztbe, ám végül becsapták és elárulták, majd eltakarították őt az útból

-hiszik az elmélet hívei.

És ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.