CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Ki indította újra a világot és miért? Tudósok döbbenetes dolgokra kaphatnak választ, ami az egész valóságunkat felforgathatja!

Ez mindent megváltoztathat.

Számos történelmi térkép szerint a sarkvidéki régiók négy évszázaddal ezelőtt hó- és jégmentesek voltak, és hemzsegtek az élettől. Példaként ott van Urbano Monte 1587-es térképe, amiből az tűnik ki, hogy az akkori időkről alkotott elképzelésünk hamis.

Hogyan történhetett ez, ha a modern tudomány azt állítja, hogy a sarkvidéki jég már évmilliók óta létezik?

Hirdetés

Az akkor még hótól és jégtől mentes sarkvidéki régiókat folyók négy részre osztották. Most egy jeges sivatag van, és az Argentína-Chile-Antarktisz közötti szárazföldi híd megsemmisült. A Monte térképén ábrázolt életben maradt óriásokat, különös embereket és más lényeket a föld alá terelték.

A térképen antarktiszi sárkányok és kentaurok, ázsiai dzsinnek, ázsiai mantikór női arccal, oroszlántesttel és skorpiófarokkal, mongol egyszarvúak, az Indiai-óceán déli részén élő Vízöntő is látható, emberi törzzsel és tengeri kígyófarokkal.

A legtöbb mai sivatag és havas vidék egykor meleg és nyüzsgő volt három-négy évszázaddal ezelőtt, mígnem előjöttek az “istenek” és mindent elpusztítottak.

Egy felismerés, ami mindent a feje tetejére állíthat

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem csak mi voltunk az első fejlett civilizáció a Földön.

A múltunk olyan mély verem lehet, mint a nyúl ürege Aliz csodaországában.

Egyes elméletek már azt is felvetették, hogy jelenleg mi az ötödik, kialakult emberiség vagyunk a Földön, korábban a minket megelőző civilizációk pedig mind elbuktak egy adott ponton a fejlődésük során.

Az angolszászok felemelkedése

1750-ben Nagy-Britanniában kitört az ipari forradalom. Ezt követően brit hajók állig felfegyverzett vallási fanatikusokkal áthajóztak a tengereken és
óceánokon, hogy minél több területet elfoglaljanak, és gazdáik uralma alá hajtsák a világot. Sok nemzetet és népet meghódítottak vagy
elpusztítottak.

Az angolszászok egyedülálló technológiákat kaptak, és a világhatalomért cserébe segítették mestereiket.
Afrika, Ázsia, Ausztrália és Antarktisz őslakosai nagy ellenállást tanúsítottak a megszállók ellen, de nem tudtak megbirkózni soha nem látott fegyvereikkel és tűzerejükkel. És vagy behódoltak, vagy megsemmisültek.

Ami a gyarmati korszakban történt, az egy modern változata annak, ami az ókorban történt, amikor Jahve segített a választott népnek meghódítani a pogány törzseket a sivatagon keresztül az Ígéret Földjén.

Hirdetés

A betolakodók nemcsak sok nemzetet és embert leigáztak és elpusztítottak, hanem sok ritka lényt és állatot is, amelyeket úgy véltek, hogy “a szarvas lénytől” származnak.

Ilyen lehetett a világ a harmadik alaphelyzetbe állítás előtt

Az utolsó nagy újrakezdésig, amely a 19. század elején következett be, és a hetedik özönvízzel ért véget, a világ egészen másként nézett ki.

Óriási fák, emberek és mitológiai lények voltak. A techno istenek és a látogatók elpusztították őket.
Elpusztították a Földet, olyan kőbányákat hagyva maguk után, mint a Grand Canyon, és mérgező vegyi hulladékok hatalmas hegyeit, amelyeket ma vulkánoknak nevezünk.

E kőbányák közül néhányat gyorsan fű és sokkal kisebb fák borították be.
Ausztráliát, amely a leggazdagabb volt a sokszínű életben, felperzselte a bombázás, és sivataggá változott, akárcsak a Szahara, az Északi-sark és
az Antarktisz. Ezek a nukleáris tél sivatagai.

Azonban sok olyan ősi építmény maradt fenn, amelyet a Föld népei hoztak létre szerte a világon. Később kormányzati épületként használták őket.

Az óriásembereket elpusztították, és egy új, alacsonyabb rendű és kevésbé intelligens fajtát vittek be genetikailag az Újvilágba. Ez volt a fő újraindítás, a harmadik. Ami ma történik, az egy epilóg.

A múlt század világháborúira azért volt szükség, hogy végre elpusztítsák az Óvilág nyomait. Az első világháború után megmaradtak a Zeppelin léghajók és jelentős mennyiségű szabad energia. Ám a második világháború mindent teljesen megtisztított, és utat nyitott az orwelli rémálomnak.

Az élen állók megváltoztatták a történelmet azáltal, hogy elhitettek velünk valamit, ami meg sem történt. Az igazság a régi mesékben és mitológiákban rejtőzik.

Az ember minden alaphelyzetbe állítás után fizikailag kisebb és butább lett, és most esztelen és szívtelen gépeket akarnak csinálni belőlünk. Az új világrend a “szarvas lényeknek” van alárendelve, és nekik megvan a saját programjuk.

Szerencsére vannak olyan fényerők is, amelyek a nagy özönvízhez hasonlóan legalább néhányunkat megmentenek.

Önmagunkból kell kiindulnunk és nem várni, hogy mindenki más megváltozzon, vagy megváltozzon a világ. Ne legyünk fanatikusok semmilyen területen, hanem józanul, logikusan nézzük, értékeljük a világunkat. Ha mindenki jót tesz másokkal (legalább egy kicsit) és nem csak szeretteivel, akkor a világ megváltozik és jobbra fordul.

Az ember téved, vagy megváltoztatták az értékeit, mert a gazdagság nem aranyban, gyémántban és pénzben mérhető.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.