CímlapsztorikEgyéb

Krausz Gábor a válás után exkluzív interjút adott a kormány családbarát politikájáról és a migrációról

Végleg tiszta vizet öntött a pohárba!

A Mandinernek Krausz Gábor azt mondta, az eddigi legmeghittebb, legnyugodtabb szentestét élte meg a családjával.

Gyakorlatilag Hanni lányom is végig velem volt, egy napot töltött az anyukájával. Szóval olyan igazi boldog karácsonyunk volt

Hirdetés

– mondta.

A válása kapcsán arról beszélt, hogy mindenben megegyeztek Tóth Gabival, és csak egy másfél órás tárgyalás volt, karácsony előtt.

„Mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket.

Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb”

– jelentette ki.

Tóth Gabi korábban szerepelt a kormány családbarát kampányában, emiatt is kapott a közéleti lapok részéről is fokozott figyelmet a szakítás.

Ennek kapcsán Krausz Gábor annyit mondott, hogy ő maga leginkább arra volt kíváncsi, mit gondolnak az emberek a Dancingben való szerepléséről, de érti, hogy sokakat foglalkoztatnak a velük kapcsolatos negatív hírek is.

Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában

– mesélte.

Hirdetés

A lap Krausz séfet a kormány családbarát politikájáról is kérdezte, mire ő azt mondta, szerinte vitathatatlan, hogy az elmúlt tizenhárom évben rengeteg segítséget kaptak a magyar családok.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!