Címlapsztorik

LL Junior és G.W.M. kiverte a biztosítékot az országban ezzel a képpel: “Nem sül le a pofátokról a bőr?”

“Szimpatikus, hogy egy beteg kisgyereket helyez kirakatba, hogy megpróbálja ellensúlyozni a száguldozást meg a vagizást az autóval, ráadásul teszi ezt egy ember, aki a kisfiát egy balesetben veszítette el, és teszi egy városban, ahol idén nyáron egy hasonló mutatvánnyal megöltek egy huszonéves fiatalembert. Egyszerűen pazar, micsoda erkölcsök!”

Mint ismert, óriási port kavart LL. Junior és GWM videója, melyen gyorsajtáson kapták őket.

A történetnek ez csak az egyik része, ugyanis a videón feltűnik egy másik autó is, amire L.L. Junior felhorkantva csak annyit mond, hogy:

Hirdetés

„Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?”

A válaszra nem kell sokat várnunk, a felvételen jól látszik, hogy a másik kocsi sofőrje G.w.M, aki jókedvűen integet a kormány mögül barátjának.

Ezek után még LL Juniornak állt feljebb és kiosztotta a médiát és hozzátette, hogy ő adományozni is szokott.

Az a szomorú, sőt inkább dühítő, hogy ezek ketten teljesen komolyan azt hiszik, hogy csak unalomból kötnek beléjük a “rosszakarók” és ők igen is jó emberek, akik adományoznak is.

Lapozos🥴 @gmv @llsenior
by u/Main_Article_3485 in talk_hunfluencers

Széttárom a kezem azelőtt, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak.

Azt nem értem.

Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket. Sajnálom a negligens magatartást, és továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat”

-jelentette ki LL. Junior.

L.L. Junior az RTL-nek is megszólalt, azt mondta, a G.w.M. nemrég új autót vett, ő pedig csak meg akarta nézni, hogyan „gurul el” mellette. “Egy gázfröccsöt adott ő is, én is”

Hirdetés

-mondta.

Az emberek a “jóemberkedős” képre dühvel reagáltak, sokan nem hiszik el, hogy ilyen vastag a bőr a két celeb arcán.-

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!