CímlapsztorikÉrdekes világ

Már a Földön vannak a hüllőszerű idegenek és le akarják uralni emberiséget – állítja egy professzor

Salla úgy gondolja, hogy a sokak által emlegetett hüllőszerű, agresszív idegenek egyfajta fasiszta rendszert akarnak bevezetni a Földön. 

A végső céljuk az, hogy átvegyék a hatalmat fajunk irányítása felett, márpedig ehhez a radikális, tekintélyuralmi, az államot az egyének fölé helyező rendszer-berendezkedés tökéletes eszköz lehet.

Michael Salla professzor az exopolitika szakértőjének nevezi magát, ez egyfajta társadalomtudomány, amely a különféle civilizációk közötti kapcsolatokat vizsgálja.

Hirdetés

Készpénznek veszi, hogy léteznek interdimenzionális és intergalaktikus lények, és azok már hozzánk is eljutottak.

Salla úgy gondolja, hogy a sokak által emlegetett hüllőszerű, agresszív idegenek egyfajta fasiszta rendszert akarnak bevezetni a Földön.

A végső céljuk az, hogy átvegyék a hatalmat fajunk irányítása felett, márpedig ehhez a radikális, tekintélyuralmi, az államot az egyének fölé helyező rendszer-berendezkedés tökéletes eszköz lehet.

Az ausztrál professzor legutóbb egy YouTube-beszélgetés során fejtegette azt, hogy az emberiséggel már több idegen faj kapcsolatba lépett.

Pontos számot is tudott mondani, bár ezek a történelem különböző időszakaiban eltérnek, annyi viszont szerinte bizonyos, hogy több alkalommal is beavatkoztak a civilizációnk menetébe.

„Az exopolitikai kutatásaim során 17 különböző fajt azonosítottam, amelyek közvetlen érintkezésbe léptek az emberiséggel. 6-an közülük kormánymegállapodásokat kötöttek, míg a maradék 11 inkább csak civilekkel, egyénekkel teremtett kapcsolatot”

-írja a Promotions.hu

– tett egy meghökkentő kijelentést Salla. Véleménye szerint bizonyos hüllőszerű lények évezredek óta jelen vannak bolygónkon, az elrablások, kapcsolatteremtések jórészt hozzájuk fűződnek.

„Nevezhetjük őket akár őshonos, fejlett, nem emberi földi fajnak is, amely komoly szerepet játszott a genetikánk manipulációjában”

Hirdetés

– tette hozzá a professzor.

Egyúttal arra is kitért, hogy ezek a lények egyre jobban aggódnak a klímaváltozás miatt, amely lassan élhetetlenné teszi a bolygónkat.

Ezért is akarják átvenni felettünk az uralmat, ugyanakkor meg kell küzdeniük a földönkívüli hüllőszerű idegenekkel is.

Azok sokkal agresszívabbak, ragadozószerűek, és a saját, fasiszta, autokrata rendszerüket akarják rákényszeríteni a társadalmunkra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.