Címlapsztorik

Mentő vitte el Galambos Lajost, súlyos az állapota az ország mulatós sztárjának

A zenész elérhetetlen, állapotáról az ügyvédje számolt be.

Egy szemtanú tegnap a szántóföldön dolgozott, nem messze a mulatós sztár boldogasszonypusztai birtokától, amikor egy szirénázó mentőautóra lett figyelmes.

Azon az úton száguldott, ami egyenesen Lajcsi házához vezet.

Hirdetés

„Közelebb mentem kicsit én is, hogy lássam, mi történik. Az újságban és a tévében is láttam, hogy beteg Galambos Lajcsi, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora a baj”

– kezdte a Blikk olvasóriportere, Károly, akinek természetesen jár a fotóért és az információért a 10 ezer forint a Blikknél.

„Nem telt el sok idő, újabb szirénázó mentő érkezett a házhoz. Akkor már tényleg megijedtem: hány emberhez kellett segítséget hívni?

Végül a két mentőautó szinte egyszerre távozott, de csak az egyik ment szirénázva, a másik már nem. Abból gondolom, hogy csak az egyik szállított el valakit…

Azonnal tárcsáztuk a trombitaművészt, ám hiába csörgettük megállás nélkül, nem értük el. Így az ügyvédjéhez fordultunk, aki pár mondatban felvilágosította lapunkat, mi is történt pontosan.

Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá.

Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett.

Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel

– mondta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Hirdetés

A mentősök aztán a kórházba szállítás mellett döntöttek.

Hogy végül melyik kórházba vitték be, a székesfehérváriba vagy a tatabányaiba, egyelőre nem tudom, mert egy ideje én sem tudom elérni az ügyfelemet.

Egy ideje egészségi problémákkal küzd Galambos Lajcsi.

Hogy mennyire komolyak a fulladásos rohamai, azt bizonyítja, hogy egyelőre nem kellett megkezdenie 3 év 6 hónapos börtönbüntetését sem, amelyet az áramlopási ügyében szabtak ki rá.

Márpedig a törvény szerint csak az kap halasztást a bevonulás alól, aki közvetlen életveszélyes állapotban van a betegsége miatt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.