Címlapsztorik

Mint a bábukat, úgy ütötte el őket, a gyerek pörgött a levegőben – megszólalt az összetört család

Megszólalt a nagyapa, akinek szeme láttára gázolták halálra feleségét és unokáját…

Tragikus…!

A család kocsija az M0-s autóúton, Csömör közelében lett defektes. Amíg várták a segítséget, egy furgon elütötte a nagymamát és az unokát.

Hirdetés

Az 52 éves nő szörnyethalt, a 13 éves kisfiút újraélesztés után kórházba vitték, néhány órával később ő is életét vesztette. A gyerek édesanyja zokogva mesélte, hogy kisfia már agyhalott volt, mire beértek hozzá a kórházba.

„Apám hívott fel minket, hogy baleset érte, hogy kilukadt a kerék, és anyámat, meg a fiamat elütötte egy kocsi” – mesélte a szörnyű részleteket Horváth Tünde, a 13 éves kisfiú anyukája.

A fiatal édesanya és a rokonok Dányból azonnal elindultak a helyszínre és a kórházba.

Órákon át úgy tűnt, a kisfiú túléli a balesetet, este azonban őt is elvesztették, a főorvos már azzal fogadta őket, hogy beállt az agyhalál.

Szét volt roncsolva a tüdeje, az összes tüdeje, belső vérzés, minden. Keze lába, nyakcsigolya, gerince, mindene el volt törve a gyereknek

– mondta el zokogva a megrázó részleteket az édesanya.

A vele készült interjút hosszabban is megnézhetik az alábbi videóban.

Az autót vezető nagypapa azt mesélte a Híradónak, hogy vásárolni voltak Pesten, már hazafelé tartottak Dányba, amikor defektet kaptak.

Kiszálltunk, megpróbáltam megcsinálni a kereket, nem bírtam megcsinálni, nem is vettük észre, hogy jött egy kocsi gyorsan, 150-200-zal jött fölfele, nem is fékezett le, és rögtön lesodorta őket

Hirdetés

– mondta a nagypapa, aki szerint minden nagyon gyorsan történt, ő a kocsi elejénél állt, felesége és unokája pedig hátul.

Pillanat alatt, olyan gyorsan, mint a bábukat úgy leütötte őket. Láttam, hogy a gyerek, hogy pörgött

– árulta el.

A férfi úgy emlékszik, sokkot kapott. A felesége mellette feküdt, az unokája méterekkel arrébb. A gázoló fiatal sofőr közben megállt és visszament hozzájuk. „Visszaszaladt azt mondja, hogy van baj? Mondom van baj, nézze meg, két embert megölt. Visszaszaladt” – mondta.

A fiatal férfi bocsánatot kért tőle, és próbált segíteni. Ahogy az a három autós is, akik azonnal megálltak, amikor látták, hogy mi történt. Hogy a baleset a család vagy a gázoló figyelmetlenségéből történt, egyelőre nem lehet tudni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.