CímlapsztorikÉrdekes világ

Nem hagyta nyugton, ezért a 54 fokos autóba zárta egyéves kisfiát a tinédzser apa

Az RTL is beszámolt róla! A gyermek életét veszítette, miután 5 órán keresztül volt az anyósülésbe szíjazva víz és működő klíma nélkül. Hogy tehet valaki APUKAKÉNT ilyet?!

Egy tinédzser apát vádolnak gyilkossággal az Egyesült Államok Ohio államában, mivel a rendőrség szerint szándékosan hagyta egyéves kisfiát egy olyan autóban, ahol a hőmérséklet meghaladta az 54,4 Celsius fokot

– számolt be az esetről a Fox News.

Hirdetés

A 19 éves Landon Parrot ellen gyilkosság, gyermek veszélyeztetése és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat, és jelenleg a Tuscarawas megyei börtönben tartják fogva.

A New Philadelphia-i rendőrséget csütörtökön értesítették a Cleveland Clinic Union kórházból, hogy egy 1 éves gyermeket hozott be az apja a sürgősségi osztályra.

A gyerek végül életét veszítette.

A nyomozók kikérdezték az apát, de az ellentmondásos információkat közölt. Miután szembesítették a bizonyítékokkal, Parrot végül bevallotta a rendőröknek, hogy mit tett.

A gyermek azután hunyt el, hogy körülbelül 5 órán át felügyelet nélkül hagyták az autóban, miközben a külső hőmérséklet 30,6 Celsius fok volt.

A kihallgatás során kiderült, hogy egyáltalán nem felejtették a kocsiban a gyereket, hanem az apa szándékosan zárta az autóba, hogy ne zavarja őt a házban.

A szülők lakásával szemben, az utca túloldalán térfigyelő kamerák felvételei azt rögzítették,

hogy Parrot reggel fél kilenc körül mutatkozik a gyerekkel, és csak 13:50-kor tér vissza, amikor is visszamegy az autóhoz, hogy a feleségéért a munkahelyére.

Becslések szerint eddigre az autó belseje körülbelül 54,4 Celsius fokos lehetet, miközben a gyerek az anyósülésbe volt szíjazva, víz és működő klíma nélkül.

Hirdetés

Forrás: RTL

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.