Címlapsztorik

Orbán Viktor: a háború el fog húzódni, mert „a nyugatiak háborút akarnak”: minden magyart érintő változások jönnek

Orbán Viktor a teljes magyarsághoz szólt. Egy Új Világrend van kialakulóban, ezt a káoszt ismét egy szűk asztaltársaság borította a a világra?

Orbán megerősítette, hogy szerda este kezdték a kormányülést, egyrészt az aktuális ügyekről beszélnek majd, de szóba kerülnek az úgynevezett „nagy ügyek” is.

Tegnap csak ilyenekkel foglalkoztak, mint az energiaellátás, a világban zajló mezőgazdasági technológiai folyamatok és a hadsereg, valamint a családtámogatási rendszer 20-25 éves távlata.

Hirdetés

A kormányfő szerint a legbiztosabb, hogy a háború el fog húzódni, mert „a nyugatiak háborút akarnak”. Nekünk ezért arra kell készülni, hogy a háborúk és a szankciók nem tűnnek el az életünkből.

Pedig, ha ez történne, akkor a gazdasági bajok nagy része is rendeződne.

Ez azonban nem így lesz, az inflációt ezért nekünk magunknak kell letörni.

A kormánynak erre van egy terve, “egyes intézkedéseket kivezetünk, másokat bevezetünk.”

Az egyik ilyen az árfigyelő rendszer, vagy a kötelező akciók.

A NATO-csúcsra visszatérve Orbán hangsúlyozta, hogy Zelenszkij ukrán elnököt meg kell érteni, hiszen ő a népe megmaradásáért küzd.

Ez a kormányfő szerint természetes, de éppen ezért „nekünk kell észnél lennünk”. Ha Ukrajnát felvennék a NATO-ba, Orbán szerint kitörne a harmadik világháború. Ezért kellett megakadályozni az ő követeléseiket Vilniusban.

Orbán üzent is Ukrajnának: ha bajban vagy, viselkedj rendesen. Úgy fogalmazott, hogy az ukránok agresszívek és folyamatosan követelőznek.

A békéhez azzal nem fognak közelebb kerülni, hogy újabb és újabb fegyvereket szállítanak Ukrajnába, csak eszkalálódik a helyzet.

Hirdetés

Ez erősíti azt a többször hangoztatott narratívát más helyekről is, miszerint a háborúkat valójában mindig egy elit és egy korszakváltás övezi, vagy követi.

Egy Új Világrend van kialakulóban, megfordulhatnak a szuperhatalmak közötti erőviszonyok, és mint mindig, most is egy szűk asztaltársaság irányítja a világfolyamatokat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!