Címlapsztorik

Putyin klónok? Az egész világ átverve? – VIDEÓ és képek

„Ha nem olyan a hangja, a beszéde, természetesen addig tanítják, míg nem idézi az eredetit. Beszéd- és viselkedésórákat kell vennie, míg szolgálatba nem áll…”

Az egész világot tényleg durván átverhették és Putyin valójában titokban már több vele teljesen megegyező kinézetű és beszédű klónnal rendelkezhet?

Egyre biztosabb, hogy lehet emögött az elmélet mögött valami.

Hirdetés

Legalábbis a nyilvánosság felé szivárgó képek ezt mutatják, a videók pedig méginkább lerántják a leplet a Putyin-klónokról.

Az orosz elnök máig legendásan retteg a Covidtól, kizárt dolog, hogy pacsizna és puszilkodna a híveivel, mint Dagesztánban történt.

A szakértő szerint alteregót minden esetben először az illető családjában keresnek.

Putyin múlt szerdán, amikor állítólag először mozdult ki az ellene indított sikertelen puccs után, csupa olyan dolgot tett, amire a koronavírus-járvány óta szakértők szerint biztosan nem vetemedne. Putyin máig annyira retteg a vírustól, hogy a vele tárgyalóknak a találkozó előtt most is kötelező egy hét karantén.

Vidáman osztotta a pacsikat, szívesen fotózkodott és még egy puszit is nyomott egy tinédzser lány fejére a dél-oroszországi Dagesztánban.

Ez a dagesztáni tömegbe merülő ember másképp viselkedik, mint ahogy Vlagyimir Putyin általában. Lehetetlen elhinni, hogy csak egy Putyin létezik. Számos hasonmása van, mégis kissé eltérően viselkednek

– nyilatkozta a Daily Mailnek egy korábbi moszkvai diplomata, Viktor Alksnis.

Az ukrán titkosszolgálatnak is meggyőződése, hogy Putyin legalább három alteregót használ.

„Körülbelül igen. Ha hasonmást keresnek, első körben mindenképpen az illető rokonságában keresik az alkalmas személyeket, akik biztosan hasonlítanak.

Hirdetés

Az illetőnek azzal is szembesülnie kell, hogy onnantól a korábbi élete megszűnik. Putyin álcáinak gyakorlatilag a Kreml falai között kell élniük.

Csak akkor és ott jelenhetnek meg, amit előírnak nekik. A kiválasztás, a dublőr megtalálása múlhat a puszta véletlenen is.”

A szakemberek szerint sokszor fül- vagy orrigazítás szükséges, a feladathoz mérten.

„Ha egy személyes találkozón kell „helyettesíteni”, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a külsőre, mint egy nyilvános beszéd esetében, ahol 50-100 méterről látják csak a szónokot.

Sőt, ha nem olyan a hangja, a beszéde, természetesen addig tanítják, míg nem idézi az eredetit. Beszéd- és viselkedésórákat kell vennie, míg szolgálatba nem áll.

A pletykák, amelyek szerint az orosz elnök ilyesfajta megoldásokat alkalmaz, három éve kezdtek terjedni, akkor az orosz elnök azzal cáfolt, hogy testőrei ugyan javasolták neki dublőr használatát, a biztonsága érdekében, de visszautasította.

Azonban a Wagner-puccs idején Moszkvából Putyin úgy menekült el mint egy gyáva vezető, ami megint cska azt támasztja alá, hogy retteg a tömegtől és a külvilágtól, így ez is a hasonmás elméletet erősíti.

A tavaly elhunyt brit királynő, II. Erzsébet hasonmásaként ötven évig dolgozott Jeanette Charles.

Egy ügynökség kereste meg, miután láttak egy róla készült festményt, amiben megszólalásig Erzsébetre hasonlított.

Hivatalos eseményeken sosem helyettesítette, „csupán” reklámokban vállalt szerepeket, egyszer ő adta át a „játékból” az aranylemezt a Queen együttesnek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.