Címlapsztorik

Puzsér: Gyurcsányék nem győzik kivárni a társadalmi katasztrófát csak hogy ők jöhessenek

Csak ne éreznénk azt az árnyékminiszterurakon és az árnyékminiszterasszonyon, hogy annyira óhajtják, hogy nem győzik várni a társadalmi katasztrófát, csak hogy hatalomra kerülhessenek.

Puzsér Róbert a legfrissebb önkényes mérvadóban fakadt ki Dobrev Klára árnyékkormányára.

Szerinte “be kellene fejezni ezt a démonidézést”.

Hirdetés

Szerinte súlyos probléma, hogy nem nyújtanak valódi alternatívát és titkolóznak, nem mondják meg a valódi megoldásokat, hogy mit kellene tennie Orbánnak és a kormánynak.

Helyette folyamatosan “készülnek”, felfestik minden nap az ördögöt a falra, és várják a katasztrófát, ami nem csak Orbánt fogja érinteni mellesleg, hanem 10 millió magyart, de nekik ez nem számít, mert nekik ez elfogadható áldozat azért, hogy újra hatalomra kerüljenek.

Puzsér Róbert szerint a DK puszta létezése mindig is Orbán hatalmát fogja eredményezni, mert szerinte a magyarokban a Gyurcsány visszatérésétől való félelem táplálja Orbán szinte konstans kétharmadát.

Ezen az sem segít, hogy a DK kijelentette, hogy nem működik együtt más pártokkal, ez pedig kvázi egy nyílt hadüzenet az ellenzéknek.

“Ha Gyurcsány Ferenc legalább alattomosan kussolna, ha kivárná a neki kedvező pillanatot, még ki lehetne nézni belőle némi felelősségérzetet – csakhogy ő nem bír magával, és a szektája is azt akarja látni, hogy a jóslata igaznak bizonyul:

Négy általa okozott fideszes kétharmad után olyan jó lenne, ha végre fel bírna mutatni valami hatalomra jogosító választási eredményt.

Ha meg ez pár millió magyar földönfutóvá válásába kerül, az igazán nem nagy ár”

-jelentette ki korábban is Puzsér Róbert.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.