Misztikum

Régészek napvilágra hozták az Anunnakik és a Föld VALÓDI történelmi idővonalát! Ki mit gondol? Valós lehet?

Valós lehet? Ha igen, Végig és mindenben hazudtak a történelmünkkel kapcsolatban…

Az emberiség és az Anunnakik Földre látogatásának teljes történelmét hozták nyilvánosságra, időrendbe szedve. ha végigolvasod, szemernyi kétség sem lesz benned arról, hogy egykoron idegen látogatták a Földet.

Az Anunnakikról számtalan több tízezer éves legenda kering. Ők voltak azok az isteni lények, akik az égből érkeztek, hogy az emberiségnek egy hihetetlenül nagy – technológiai – tudást adjanak át
És ők voltak azok, akik sokak szerint az emberiséget létrehozták, majd fajunkat magára hagyták, végleg elhagyva a Naprendszerünket.

Hirdetés

Régészek és tudósok most nemrégiben nyilvánosságra hozták több éves kutatásukból eredő eredményeiket, melyek kirajzolják az Anunnakik a Földön eltöltött idejének az idővonalát.

Egy olyan idővonalat, amit sokmindent megmagyaráz, és ami egy egész sor olyan eseményt ír le, amiről a történelem eddig nem beszélt.

Olvasd el, és gondolkodj. Ugyanis az információk elolvasása után valószínűleg teljesen máshogy fogsz tekinteni a történelemre, az emberiségre, és a világ múltjára…

Az özönvíz előtti események

450.000 évvel ezelőtt

A Nibiru nevű óriási vörös bolygón az idegen élet pusztulásnak indult. Ennek fő oka az volt, hogy a bolygó légköre lassan elkezdett tönkremenni Anu, az egyik Anunnaki fővezér még időben elmenekült a bolygóról egy hatalmas kozmikus bárkán, és a Földön talált menedéket.

A Földön aztán aranyat találtak, melynek segítségével – annak átalakításával – képesek voltak megvédeni, helyreállítani a Nibiru légkörét.

445.000 évvel ezelőtt

Anu fia Enki is megjelent a Földön, és létrehozták az első nagyméretű Földi állomást Eridu néven. Sokak szerint ez egy hatalmas gigantikus metropolisz volt, ahol nem csak Anunnakik éltek, hanem egy nagyüzemű aranykitermelés is folyt. A helyszínt sokan a Perzsa-öböl környékére teszik.

Hirdetés

430.000 évvel ezelőtt

A Föld éghajlata elkezdett szép lassan melegedni a kitermelés hatására, és még több Anunnaki érkezett a Földre. Ekkor érkezett meg Ninhursag, Enki féltestvére.

416.000 évvel ezelőtt

Az arany kitermelésének üteme nagymértékben csökkent, ezért úgy döntöttek, hogy Dél-Afrikában folytatják a kitermelést.

400.000 évvel ezelőtt

7 nagy egységet, egyfajta logikai állomást és központot hoztak létre, köztük egy hatalmas leszállópályával rendelkező “repteret – Sippar – így még jobban felgyorsíthatták az arany kitermelését.

380.000 évvel ezelőtt

Alalu unokája, Igigi megpróbálja a Föld feletti hatalmas megszerezni. Ez egy háborút indít a régebbi “istenekkel. Végül ezt a háborút megnyerik.

300.000 évvel ezelőtt

Az aranybányákban és az aranykitermelésben dolgozó Anunnakik fellázadnak. Többé nem szeretnék ezt a munkát végezni, mert veszélyes és sokan meghalnak. Ekkor dönt úgy az Ankunnaki faj, hogy genetikai megoldásokkal egy primitív majomfajt – mely akkor már ott élt a Földön – kereszteznek a saját DNS-ükkel.

Így egy olyan fajt hoztak létre, mely fejlett, de hozzájuk képest elég primitív, és követi a parancsokat, hogy a bányákban dolgoztathassák ezeket a génmódosított populációkat.

200.000 évvel ezelőtt

A Föld egyfajta jégkorszakba esik, mely után fokozatosan kezd a felszínre visszatérni az élet.

100.000 évvel ezelőtt

A Föld klímája jelentős mértékben melegedni kezd. Az Anunnakik – akiket a Biblia nefilimekként ír le – elkezdenek nemi kapcsolatot létesíteni, és együtt élni az emberekkel.

75.000 évvel ezelőtt

Újabb jégkorszak köszönt be, amit semmi nem él túl, csak a fejlett Anunnakik és az akkora már kontrollálatlanul és vadon szaporodó Crogmagnoni-ember.

49.000 évvel ezelőtt

Enki és Ninhursag lett az emberiség szellemi értelemben vett gyámja. Ez a többi Anunnakinak nem tetszett. Az aranykitermelés végeztével meg akarták semmisíteni az emberiséget, végül rengeteg Anunnaki fellázadt, és az emberek oldalára állt.

Hatalmas háború dúlt a Földön, melynek egy kiegyezés lett a vége, mely után az emberiséget itthagyták a Földön, és visszatértek a Nibirura.

Hogyan pontosan mi történt ezután, azaz az özönvíz utáni időkben, egy másik cikkben fogjuk közzétenni, és kielemezni. Az idővonal tehát folytatódik!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.