CímlapsztorikÉrdekes világ

Reviczky Gábor megtámadta szervezetét a gyilkos kór: kannabiszolajjal harcol ellene?

“Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint – sajnos – nagyon “

– fogalmazott a színész, aki bízik benne, hogy nem kell sokáig várakoznia.

A Mi kis falunk sztárjánál az év elején diagnosztizálták a betegséget, már meg is műtötték, sőt, a várva várt PET CT eredménye is megjött, ez alapján határozták el, milyen kezelés vár Gáborra.

Hirdetés

A pandémia alatt volt egy barátom, akinél a vírushelyzet miatt késett a kemoterápia, és mivel későn kezdték meg a kezelését, nem lehetett segíteni rajta.

Nála mondjuk áttétek is kialakultak, nálam azonban szerencsére nincs erről szó – fejtette ki a színész, aki régóta híve az alternatív gyógymódoknak is.

A mostani betegsége alatt is mindent elkövet, hogy különböző módszerekkel erősítse a szervezetét a kezelés sikere érdekében, illetve hogy a betegség ne térjen vissza.

“Egy speciális olajsűrítményt használok, amelyhez nem egyszerű hozzájutni.

Emellett persze, egyéb immunerősítőket és roboráló étrendkiegészítőket is szedek: van köztük olyan, amit csak a világ másik végéről tudok rendelni, mert itthon még nem kapható, olyan speciális alapanyagokból készül”

– magyarázta a színész.

Reviczky egy pillanatra sem hagyja el magát, szinte folyamatosan dolgozik addig is, míg a kezelésre vár.

A fentebb kiemelt mondat sokak szemét megakasztotta és az internet népe és az ebben a témában jól mozgó körök egyértelműen úgy gondolják, hogy Reviczky Gábor nem mással, mint kannabisz olajjal próbál meg harcolni a gyilkos kór ellen.

A kannabiszolajnak régóta ismert rákellenes hatásait már egy ideje a tudósok is vizsgálják és igencsak ígéretes eredményeket mutatnak ezek a kísérletek.

Hirdetés

Ugyan nem csodaszer, de ha kellő időben megfelelő terápiával kombinálják, képes lehet a gyilkos kór terjedését megállítani, vagy egy időre kisöpörni belőle a daganatot.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék reviczky gábor

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!