CímlapsztorikÉrdekes világ

Sáfrány Emese megtört: kamerák előtt, sírva mondta el, valójában mi történt a teaszeánszon

Az Ayahuasca nagyon kemény anyag. Tiltott szer szinte mindenhol tehát feltételezhetően szerhasználók ezek az emberek. Ilyenkor hol van a gyámhivatal…?

Sáfrány Emese megtörte a hallgatást. A történtek óta most először mesélt kamerák előtt a bizarr teaszeánsz részletiről melyen VV Anettal vettek részt.

Azzal az anettal, akit összetört bordákkal, zúzódásokkal, életveszélyes állapotban és mezetlenül találtak meg később ehy szőlősben.

Hirdetés

Anett és társai egy tea szeánszon vettek részt, ahol bepánikolt és az erdőbe rohant, ahol súlyos sérüléseket szerzett. Mint kiderült, Sáfrány Emese is ott volt vele a helyszínen, sőt, ő észlelte elsőként, hogy valami baj történhetett Anettel, és azonnal segítséget hívott.

Most először szólalt meg kamerák előtt az egyedülálló édesanya, aki bevallotta: ő maga is részt vett a szeánszon, ám nem tapasztalt olyasféle hallucinációt, mint ami a barátnőjénél lépett fel (tehát felátelezhetően valamit használhatott már korábban…? Csak halk feltételezés…)

Nem az volt a cél, hogy bulizzunk vagy bármilyen szert fogyasszunk. Az utóbbi időben nagyon nehéz időszakon vagyok túl, lelkileg fontos volt számomra, hogy stabil legyek, hogy teljes értékű anyaként tudjak a fiammal foglalkozni
– magyarázta Emese, aki mindent megtett azért, hogy jobb állapotba kerüljön: pszichológushoz, coachoz és családállításra is elment.

Szóbahozta azt is, hogy semmilyen szokatlan dolog nem történt a szertartás alatt, nyugodt állapotban feküdtek le a szabad ég alatt aludni.

Mint fogalmazott, reggel ébresztette Anett, hogy visszamenne az autóhoz, mert haza akart térni, viszont a kocsit lejjebb hagyták a hegyoldalon.

RTL inetrjú:

Végül a légtornász összeszedte a holmijait, egy pillanatig magára hagyta a barátnőjét, akkor még nem gondolva, mekkora baj lehet ebből. Mire visszanézett, Anett-tet már sehol sem találta, így egyből szólt a szertartás vezetőjének.

Emese a korábban úgy fogalmazott az Instagram-storyban megosztott közleményében, hogy ő is ott volt a szeánszon, viszont nem fogyasztott a pszichotróp szerekből, amit a rendőrség által készített teszt is igazolt.

Most azonban bevallotta, fogyasztott belőle, sőt, részletesen beszámolt az élményeirőli s:

Hirdetés

„Ebből az italból mind a ketten fogyasztottunk, és teljesen rendben volt minden. Én különös hallucinálást nem tapasztaltam, inkább csak gondolatok voltak a fejemben, de én ezért is mentem el, hogy a fejemben lévő kérdéseket megválaszoljam.

Kétségbeesetten próbáltam ettől a spirituális szertartástól várni azt, hogy segít a megoldásban” – jegyezte meg, majd hozzátette: úgy érzi, választ kapott a kérdéseire.

„Az érzés, amikor Anett több órája nem volt meg, az konkrétan tényleg olyan volt, mint egy horrorfilm! Én az Anettet szeretem! Nekem ő a barátnőm!

Abban bíztam, hogy ez az, amit hallucinálok, és ez nem a valóság!

Nagyon nehéz volt, mert akkor ott végig azon járt a fejem, hogy én láttam őt utoljár, és hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie. Nyilván ő egy felnőtt nő, saját döntése volt, hogy elindult, de nem tudom pontosan, hogy mi történt…”

– vallotta be Emese, megemlítve, hogy szerencsére már többször tudott a barátnőjével beszélni a kórházban.

Anett jelenlegi állapotával kapcsolatban elmondta, teljesen tiszta, lehet vele rendesen kommunikálni, viszont testileg és lelkileg nincsen jól.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.