Címlapsztorik

Szeptemberig kapott haladékot Orbán, aztán belső ember boríthatja a bilit mindenkiről, aki lopott, csalt, hazudott

30 napon belül jönnek a nevek,melyek politikai földcsuszamlást hozhatnak.

Több Fidesz közeli belső ember is azt állítja, hogy a kormányban és a kormány holdudvarában egy nagyin durva hatalmi átrendeződés zajlik.

Ennek oka pedig egyértelműen az, hogy elfogytak a pénzügyi források, mivel már több éve nem kap az ország EU-s pénzeket és a kormány kommunikációja ellenére nem is fognak kapni és ezt nagyon jól tudják.

Hirdetés

A közbeszerzések megszűntek,a belső források is gyengébbek, a konc kisebb, de sok a éhes száj, emiatt intenzív harc indult a NER-en belül.

Ennek a csatározásnak lehetünk hamarosan tanúi, és konkrét neveket ígér szeptemberre.

Sok személy van aki finoman szólva csalódott és elege lett, és vannak akik szerint belső megújításra van szüksége a NER-nek és a pártnak.

Emiatt tényleg durva szivárogtatás várható.

Orbán Viktor az elmúlt években számos alkalommal félrenézett és szándékosan nem vette észre a NER-ben történő urizálást.

Sőt, léteznek olyan vélemények és információk is, miszerint nem csak a jobboldali és kormányközeli embereknek van félnivalójuk, hanem a baloldaliaknak is.

Az elmúlt 30 év rendszerváltás utáni korszakának minden gazemberét a fényre akarják vinni, hogy ország-világ előtt derüljön ki, hogy KIK LOPTÁK SZÉT AZ ORSZÁGUNKAT.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!