CímlapsztorikÉrdekes világ

Tényleg földönkívüliek “unokái” vagyunk? A DNS-ünkbe van kódolva a “Teremtő”?

Egyre megdöbbentőbb bizonyítékok tárulnak a világ elé amik azt sugallják, hogy az ember nem teljesen az evolúció “szülötte”, hanem egy ősgenetikai lombikprogram “terméke”?

Kinek a “magva” az ember?

Az emberiséget nagyon régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy fajunk, civilizációnk magja honnan is ered.

Az ugyanis egyre nyilvánvalóbb a legújabb genetikai kutatások szerint, hogy messze mi különbözünk a legjobban szinte minden tekintetben más földi élőlényektől.

Hirdetés

A sokat keresett közös láncszem, az ember és a majom közös őse már többször meg lett ugyan találva, de szinte minden esetben bebizonyosodott, hogy vagy nem a hiányzó láncszemet találták meg, vagy a hiányzó láncszem sem magyaráz meg minden furcsaságot az ember kifejlődésével kapcsolatban.

Eleve senki sem érti teljesen azt, hogy miért fejlődött olyan robbaszásszeűen az ősember agya, egyedülállóan az élőlények között.

A majmok sokkal régebb óta fejlődtek ki, mégis megragadtak egy szinten, de egyes tudósok szerint a dinoszauruszok is bár sokáig uralták a Földet, nem volt olyan gyors és drámai az evolúciójuk, mint az emberé.

Génjeinkbe kódolt földönkívüli “kirakós”?

Rengeteg olyan szekvencia van az emberi faj genetikai kódjában, mely nem értelmezhető és egyetlen földi élőlény genetikai kódjában sincs benne.

Kazah tudósok korábban például azt állították, hogy a az emberi DNS matematikai kódját nem lehet az evolúcióval megmagyarázni.

“Élő, lélegző tartályok vagyunk valamilyen idegen üzenettel, melyet sokkal könnyebb lenne arra használni, hogy kutassuk a földönkívüli életet, mint a rádióteleszkópokat.”

Sokáig egyes tudósok keresték ezt a bizonyos bennünk lévő “kulcsot”, vagy genetikai Szent Grált.

Lehet, hogy génjeinknek egy intelligensen megtervezett “gyártói pecsétje” van, melyet évmilliókkal ezelőtt galaxisunk egy másik részén írtak?

Ez a “tervezői címke” egy ilyen kitörölhetetlen pecsétje volna egy sok millió vagy milliárd évvel ezelőtti mesteri földönkívüli civilizációnak, akik végső hagyatékukként a saját biológiai képükre formálták át a Tejútrendszert?

Hirdetés

Ez a kijelentés alátámasztja a pánspermia elképzelést, azt a hipotézist, hogy a Föld csillagközi élettel lett beoltva.

Ez természetesen egy új és merész elképzelés a galaxis meghódításáról, ha elképzeljük, hogy szuperlények szándékos törekvése lehetett.

Léteznek elmezések, és olyna elképzelések, melyek szerint a 37-es lehet ez a bizonyos sokat keresett dolog.

“Olyan lehet, mint amikor valaki szignózza a kész alkotását egy múzeumi kiállítás előtt” – állítják.

Nem tudni, hogy mi céllal van ez belekódolva, ugyanis a belekódolt valami nem más, mint egy szám. talán valamifajta üzenet is lehet, vagy egy válasz az élet végső értelmére.

A DNS elemzések során 37 fehérjét találtak, melyek újra és újra felbukkannak az emberben.

A molekuláris teret pedig 74 aminosav tölti ki, ami szintén nem véletlen, ugyanis ez a 37-es szám kétszerese.

Mindannyiunk közös ősanyja egy földönkívüli volt?

Fehérjebiológusok kimutatták ugyanis, hogy a ma élő emberiség genetikailag egységes eredetű, és tulajdonképpen vissza lehet vezetni egyetlen nőre, aki mintegy 150-180 ezer évvel ezelőtt élt.

Erre a megállapításra pedig a következő módon jutottak: frissen szült nők méhlepényeit gyűjtötték össze a világ minden részéről, a belőlük kivont mitokondriumok teljes génképletét kifejtették.

Ezután vizsgálták, hogy az egyes génszekvenciák mennyire felelnek meg egymásnak.

A mutációs gyakoriság ismeretében és a legnagyobb eltérések figyelembevételével ki lehet mutatni, hogy mikor éltek a ma élő emberiség legősibb képviselői.

A mutációs gyakoriság pontos értékét igen jó közelítéssel meg lehetett határozni a ma élő emberek és közvetlen őseik genetikai vizsgálatával.

Ezekből a vizsgálatokból az a megdöbbentő felfedezés következett, hogy a ma élő emberiség mindössze egyetlen nőtől, s maximum öt férfitól származik!

Persze ez csak egy lehetséges felvetés, amit főleg a paleoasztinautikai körökben szoktak felvetni, mint magyarázat az emberiség valódi eredetére.

A helyzet azonban az, hogy valóban sötétben tapogatózik ma a tudomány abba a tekintetben, hogy valóban Isten, vagy egy magasabb rendű földönkívüli faj képmására lettünk-e megteremtve.

A kettő ráadásul nem is zárja ki egymást, sőt…

Az Istenek a régi korok civilizációinak emlékében talán csak a z ősi Földet látogató csillagemberek egyfajta ábrázolása lehetett.

Ki mit gondol?

Lehetséges, hogy mind földönkívüliek alkotásai vagyunk…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.