Címlapsztorik

Tóth Gabi sötét oldaláról vallottak: „Lételeme, hogy ő legyen a téma… bármi áron!”

Nem a média nem száll le róla, ő nem akar leszállni a médiáról – így lehetne legjobban összefoglalni Tóth Gabi ámokfutását.

Nem a média nem száll le róla, ő nem akar leszállni a médiáról – így lehetne legjobban összefoglalni Tóth Gabi ámokfutását.

A gyerek védelme érdekében megtehetné, hogy nem oszt meg róla semmit, akkor nem venné állandóan a szájára az internet népe sem a gyereket sem az anyaságát.

Hirdetés

Ilyen és ehhez hasonló vélemények vannak Tóth Gabiról, akinek a testvére Tóth Vera, de saját maga is kikérte már magának azt, hogy a sajtó és a média a válás óta rajtuk csámcsog.

A helyzet azonban az, hogy ez csak a látszat.

Tóth Gabi mindig is a népszerűség bűvkörében élt

– állítják róla hozzá közel álló, nevük elhallgatását kérő ismerősök.

Többen úgy fogalmaztak, hogy Gabi megőrülne, ha egy hétig nem beszélnének róla – ez lenne a legnagyobb büntetés a számára.

„A sajtónak az egész életét kiteregette már a kezdetektől fogva, ebbe élt, ezt szokta meg. Most bezzeg kikéri magának, hogy mindenhol a sajtó munkatársai loholnak a nyakában, de tudat alatt még ő maga is élvezi”

-jegyzi meg egy ismerős.

Azt többen megerősítették, hogy Tóth Gabi imádja és igényli is, hogy foglalkozzanak vele.

„Lételeme, hogy ő legyen a téma… bármi áron!”

Hirdetés

-számolt be róla valaki más.

Tény, hogy az látszik, hogy Tóth Gabi bár állítólag azt akarja, hogy elüljön körülötte a botrány, mégis minden nap megszólal, vagy tartalmat tesz ki a gyerekéről vagy magáról, ezzel pedig ennek ellenkezőjéhez járul hozzá.

De mint fentebb írták, talán ezt nem is igazán bánja.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.