CímlapsztorikÉrdekes világ

Tóth Gabi újabb nem várt fordulattal sokkolhatja az országot: ennyit, elég volt a Fricskából?

“Nem lenne példátlan, ha újra egymásra találnának Krausszal” – állítják az ismerősök.

Információik szerint Krausz Gábor hetekkel a bejelentés előtt tudomást szerzett a viszonyról, ám abban a hitben volt, az nem volt több futó kalandnál. Mivel számára a legfontosabb a család, első körben megbocsátotta volna felesége félrelépését.

Nehéz időszak volt, de mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta – magyarázta a lapnak a házaspár egyik ismerőse.

Hirdetés

Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb.

Az énekesnő most épp szerelmesen tombol, ám ha a szülei példáját követi, nem kizárt, hogy egy újabb, nem várt fordulattal sokkolhatja majd az országot.

Ahol egyszer tűz volt, ott mindig lesz parázs is – tartja a mondás. Az idő majd eldönti, Tóth Gabi és Krausz Gábor esetében ez igaz lesz-e.

Nem ők lennének az első példa erre, és nem is kell nagyon messzire menniük, hiszen a közvetlen környezetükben történt meg ugyanez.

Akkor a séf még nem volt Gabi életének a része, ám minden bizonnyal jól ismeri a Tóth szülők történetét, akik még 2014-ben, 35 év házasság után kerültek hasonló helyzetbe.

Nem volt egyszerű időszak, de akkoriban Erika és István leültek Gabival és a nővérével, ­Verával, hogy együtt, négyesben hozzák meg a döntést: külön folytatják az életüket. „

Nagyon sokáig élték a vidéki, nyugodt, rutinos életüket, de aztán a Budapestre költözéssel megváltozott az addigi életük, egy új életritmust kellett felvenniük.

A sok élménynek köszönhetően szépen lassan minden megváltozott közöttük, eléltek egymás mellett, és végül már nem működött a dolog kettejük között” – árulta el akkoriban Gabi a Blikknek, miután egy díjátadón az édesanyja nem az édesapja kíséretében, hanem egy másik férfi társaságában jelent meg.

Másfél évvel később aztán a Tóth szülők ismét egymásra találtak. „Volt egy mosolyszünet, akkor anya nálam lakott. Kellett nekik, hogy újra összecsiszolódjanak

Hirdetés

– mesélte az énekesnő az Összezárva Friderikusszal című műsorban, mindezzel arra utalva, hogy a szülei újra egy párt alkotnak.

Hogy ez a béke máig tart, csak abból sejtjük, hogy majd’ tíz éve nincs hír az ellenkezőjéről.

De legyenek a Tóth szülők bárhogy is, az már a mosolyszünet alatt sem volt kérdés, hogy képtelenek teljesen elszakadni egymástól.

Anyu néha főz apunak, apu segít anyunak dolgokban. Szépen működik az egész így is” – árult el Gabi részleteket annak idején. Ezek alapján még Gabi és Gábor is visszatérhet egymáshoz.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!