CímlapsztorikÉrdekes világ

Tóth Gabi válási hullámot indított: az egész egy átverés „fű alatt”? Egy kérdés, amit senki sem tett fel az elmúlt hetekben?!

Ezt nem láttuk jönni!

Lehetetlen nem észrevenni, hogy milyen válási hullám söpört végig az országon, hetente érkeznek hírek újonan szétváló párokról.

A sort a legnagyobb döbbenetet kiváltó sztár kezdte: Tóth Gabi tragikus hirtelenséggel, 6 év után jelentette be, hogy Krausz Gáborral való kapcsolata véget ért, a szerelmet pedig már meg is találta egy másik férfi oldalán.

Hirdetés

Papp Máté Bence a Fricska táncosa és az énekesnő új szerelme.

Utána Király Viktor és párja erősítették meg, hogy bár harcoltak a szerelmükért, sajnos elveszítették a küzdelmet és el kell engedniük egymás kezét.

Ezután Szigligeti Ivett és párja dobták be a törölközőt, külön utakon folytatják.

Majd újabb bomba csapódott le celebföldén:

Az Instagramon tökéletes életet élő Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya, illetve szépségkirálynő mondta ki, hogy ennyi volt.

Befejezte házasságát focista férjével nem nem harcol tovább a kapcsolatukért.

Lehetetlen nem észrevenni azt a tendenciát, hogy Tóth Gabi elindított valamit.

A válás hihetetlenül fájdalmas és nehéz dolog, akkor pedig hatványozottan rosszul érinti az embert, ha az még közérdeklődésre is számot tart és minden újságon a volt kedvessel közös fotó mosolyog az arcunkba.

Azonban ha megnézzük az utóbbi idők történéseit, akkor minden szem Tóth Gabi válására szegeződik, így a többiek a vártnál csendesebben és kevesebb reflektorfényben tudják intézni az ügyes bajos dolgaikat.

Hirdetés

Könnyedén elképzelhető, hogy többen ennek fényében hozták meg azt, hogy már nem megfelelően funkcionáló párkapcsolatuknak most tegyenek pontot a végére: mondván van most nagyobb szenzáció az ő válásuknál.

És nem is gondolták rosszul: bár minden újság megírta a fenti híreket, a Tóth Gabi-Krausz Gábor párosa körüli érdeklődés nem akar csitulni, így a fenti hírek maximum rövid kis színesek az igazi nagy szenzáció mellett.

Ez perszer szigorúan magánvélemény.

Bármi is legyen a háttérben, a legfontosabb az, hogy egy ilyen kényes és érzékeny dolog, mint egy életközösség vége a lehető legkevesebb fájdalommal és a legnagyobb tisztelettel kerüljön lezárásra.

Forrás: Promotions.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.