CímlapsztorikMisztikum

Ufó szivárogtatás: a kormányok már 1933-ban ufó technológiát gyűjtöttek be Rowellben és Olaszországban

Megdöbbentő lavina indult és szivárogtatások egész sorozata David Grusch katonai informátor vallomása kapcsán.

Nyolc évtizede hülyítik a világot és hallgatják el az igazságot a földönkívüliekkel kapcsolatban?

Idén lépet ki, döbbenetes vallomást tett ufó ügyekben az eddigi leghitelesebb figura

David Grusch nevét sokan meg fogják jegyezni.

Hirdetés

Ő az a katonai informátor, aki az elmúlt évtizedek aktáira és ügyeire pontosan rálátott és hirtelen kilépve elképesztő dolgokat állít.

A volt amerikai titkosszolgálati tisztviselő állítja: földönkívüli űrhajókat birtokol az USA kormánya.

Ráadásul nyolc évtizede tudnak ezekről minimum, ahogyan arról is, hogy ezek a tárgyak egzotikus, azaz nem emberi elredetűek, de a mai napig nem sikerült egyértelműen mehgállapítani, honnan származnak.

Állítólag már az időutazók teóriája is felmerült, miszerint ezek az ufók valójában az emberiség által a jövőből a saját múltunk kutatására ide küldött szondák lehetnek.

David Grusch kifejtette, az amerikai kormány, annak szövetségesei és mások már évtizedek óta végzi érintetlen járművek és darabok begyűjtését – ezek elemzése nyomán kiderült, hogy ezek „egzotikus” eredetűek, avagy nem emberi a származásuk.

Egy újabb szivárogtzatás során most az is kiderült, hogy egy 1933-ban Olaszországban történt ufó eset is egy ilyen lehet.

Olaszországban is ufót és testeket gyűjtöttek be, műszakilag próbálták visszafejteni a technológiát

Mussolini UFO aktái táviratokat és jelentéseket tartalmaznak az UFO megtalálásával és az azt követő nyomozásokkal kapcsolatban.

Azt sugallják, hogy egy titkos bizottság, amelyet Mussolini hozott létre, és amelyben Italo Balbo és Galeazzo Ciano fasiszta miniszterek is benne voltak, volt felelős az olaszországi UFO-jelenségek tanulmányozásáért.

Az akták azt mutatják, hogy a bizottságot Guglielmo Marconi vezette.
Pinotti megemlíti olyan rajzok és dokumentumok létezését is, amelyeket egy igazságügyi szakértő, Dr. Antonio Garavaglia hitelesített.

Hirdetés

Ezeket a dokumentumokat közölték az olasz médiával, beleértve a rádió hálózatokat és a vezető újságokat, felkeltve a figyelmet a magentai állítólagos UFO-baleset iránt.

Christopher Sharp, a Liberation Times újságírója alapos kutatást végzett az olaszországi balesettel kapcsolatban, és megállapította, hogy a lezuhant UFO mellett két emberszerű holttestet is találtak az olaszországi Lombardiában, 1933-ban. A Sharp által leírt testek intrikákat és
találgatásokat szültek szokatlan tulajdonságaik és állítólagos földönkívüli származásuk miatt.

Úgy néztek ki, mint egy súlyos autóbaleset áldozatai – de a fejek sértetlenek maradtak. De a vonásaik zavarba ejtettek egy francia biológust, akit a testek tanulmányozására hívtak.

Két férfi, nagyon magas (körülbelül 2,1 méter), hosszú, szőke hajjal, nagyon magas és széles homlokkal, tiszta kék szemekkel, amelyek kissé ázsiainak tűnnek, kicsi az orruk, kicsi a szájuk, kicsi az álluk, vékony ajkuk, nagyon tiszta, sápadt a bőrük, de arcszőrzetnek semmi jele.

Kezük, bár karcsú emberszerű, lábujjaik kicsik, lábuk lapos.

A történet egyre furcsább lett. Bőrük tökéletesen fehérnek tűnt, de nem voltak rajta keratinszemcsék, amelyek az UV-védelem és a vízvisszatartás mellett fontos szerepet játszanak a bőr természetes hidratálásában.

Megdöbbentő módon a biológus felfedezte, hogy a nyirokrendszerük domináns, és gyakorlatilag felváltotta a vérrendszert, magas fokú védelmet nyújtva bármilyen betegséggel szemben. Nem emberek voltak, legalábbis úgy, ahogy mi ismerjük.

Roswell és a földönkívüli testek boncolása – kitálalt az egykori szakember

Visszatérve Roswellre, amit egy másik ilyen kiinduló pontnak gondolnak és első ízben való kapcsolat felvételt idegen tárgyakkal:

1947-ben Glenn Dennis volt az egyetlen ember az új-mexikói Roswell városában, aki rendelkezett a holttestek preparálását, valamint megfelelő kezelését illető szakképzettséggel.

Ő volt az az illető, aki álíltólag láthatta az ufóból kiemelt testeke is.

“Merőben máshogy néznek ki, a tévé és a filmek meg sem közelítik a borzalmas valóságot” – állítja a bennfentes.

Dennis alapos beszámolót kapott az asszonytól, hiszen ő is medikus volt. A nővér szerint az idegenek alacsonyak voltak, jóval kisebbek, mint egy felnőtt ember.

A kezükön csak négy ujjuk volt, amelyekből a két középső sokkal hosszabbra nyúlt a szélső ujjaknál.

A lényeknek nem volt hüvelykujjuk és a karjuk anatómiai felépítése is különbözött az emberétől.

A válltól a könyékig húzódó csont rövidebb volt, mint a könyöktől a csuklóig tartó. A fejük nagyobb volt, mint az emberé, akárcsak a mandulavágású szemük.

A nővér egy recept hátuljára rajzolta le a tetemeket.

Habár Dennisnek már nincsenek meg az eredeti rajzok, igen jól emlékszik az ábrázolt lényekre. Az asszony azt állította, hogy a másik két férfi, akik szintén bent voltak, patológusok a washingtoni Walter Reed kórházból.

A törülközőre azért volt szükség, mert a holttestek iszonyúan büdösek voltak.

Azért is jöttek ki a műtőből, mert már alig kaptak levegőt. Később le kellett fagyasztaniuk a tetemeket, egyszerűen képtelenség volt megmaradni mellettük.

Mindezen története és akták azt bizonyíthatják, hogy több mint 8 évtizede valóban tudnak a földönkívüliek létezéséről, ám a pánik és egyebek elkerülése végett nem hozták ezt nyilvánosságra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.