CímlapsztorikÉrdekes világ

Újvilágrend: Made in China? Kína kasztokba sorolná az emberiséget és leuralná a társadalmat

Tényleg eljöhet az új világkorszak, melyben az emberektől elveszik a szabadságok és egy örök digitális nyomkövetésre ítélik őket, kamerák millióinak kereszttüzében leélve az életüket?

Kína szerint itt az ideje, hogy mindenki felvegye a karperecét és a digitális nyakörvet!

Bezárnak majd, mint a kutyákat?!

Hirdetés

Kína páros lábbal tapossa az emberi szabadságot

Egyre aggasztóbb az, ami Kínában zajlik.

Jól érzékelhető, hogy nagy a baj az emberi szabadságjogokhoz való hozzáállás terén, mert a nemzetközi közvélemény figyelme is ráterelődött a távol-keleti nagyhatalomra.

Kína ugyanis ujgur átnevelő táborokat működtet, noha tagadja, de műholdas felvételek, belső videók és egyéb bizonyítékok állnak rendelkezésre.

Ezek az átnevelő táborok csupán annyiban különböznek a náci lágerektől, hogy pszichológiai színtéren kegyetlenkednek a rabokkal…

Biden és más vezetők, az EU már most szankciókkal fenyegeti Kínát emiatt…

Zajlik azonban ezzel párhuzamosan egy még aggasztóbb társadalmi kísérlet is, mely az egész világra átterjedhet, mint a kínaiak koronavírusa…

Kasztokba sorolt emberiség

Az emberiség kasztokba sorolása jöhet. A Kína egyik városában működő szociális kredit rendszer lehetne jó szándékú kezdeményezés, de a kínai állampárt egyfajta big data diktatúrát építget már régóta, ez mindenki számára nyilvánvaló.

Éppen ezért sokan gyanakvó szemmel nézik a kiépülő rendszert és azt vizionálják, hogy a végső cél az egész világra való kiterjesztése lehet.

Az emberiség nagy része ugyanis mindent fel fog adni a biztonságáért cserébe, még a szabadságát is.

Hirdetés

És ezt ők nagyon jól tudják… Kínában az első hullám idején Vuhanban milliókra adtak nyomkövető karperecet mindenféle ellenállás nélkül…

Digitális diktatúra, az egész világra kiterjesztve

A világ 13 leggazdagabb családja minden erejét összpontosította, hogy a Kínában jól muzsikáló tömeges megfigyelésre alkalmas rendszereket világszerte kiépítsék.

Több millió kamera, arcfelismerés, hang analízis, gyakorlatilag a “zajban” bárhol és bármikor felismerik a hangunkat, és azt, hol vagyunk, mit csinálunk, mit vásároltunk, mik a titkaink.

És s szerint pontozzák az embereket, és így kap “jutalmat” vagy “büntetést” a hatalom szemében.

Legalábbis a kínai modell el, és ez lehet az egész világot hamarosan.

Sokak szerint ez már az Új Világrend gyakorlati megvalósítása.

Ezzel ugyanis tényleg elkezdik létező kasztokba sorolni a társadalmat… A javak újraelosztása pedig aszwerint fog végbemenni, hogy melyik kaszt “menynit is ér”…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.