Címlapsztorik

Üzent Orbán: Vizsgálat indul Mészáros Lőrinc ellen?

Elkezdődött valami? A NER leszámol a milliárdos vállalkozóval? Simicska 2.0?

Ez csak véletlen? Jachtozás után állami vizsgálat indult Mészáros Lőrinc cége ellen

A legújabb luxusjachtos urizálás már Orbán Viktornál is kicsapta a biztosítékot, ezért kaphatott félreérthetetlen üzenetet Mészáros Lőrinc a kormány legfelsőbb szintjéről – mondták kormányközeli források.

Hirdetés

Az ország leggazdagabb emberének egyik cégét pedig már állami hatóság is vizsgálja, amitől szakértők szerint nem kell tartania a vállalkozónak, de azért komoly üzenet.

Ez már komoly üzenet, mindenki számára érthető figyelmeztetés.

Egyértelműnek tűnik, a jobboldal nem nézi jó szemmel, hogy a “hozzájuk köthető”, a 660 milliárd forintnyi vagyonával az ország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinc 27 milliárdos luxusjachttal szeli a tegert, Olaszországtól Monacóig, miközben az ország például az inflációval küzd.

Lehet, csak véletlen egybeesés az erősödő kritikai hangok megjelenésével, de az üzletember egyik cégét már vizsgálja az Integritás Hatóság (IH)

„Kisebb hajó, nagyobb szerénység”

– üzent teljesen félreérthetetlenül Mészáros Lőrincnek néhány napja az RTL Híradóján keresztül Gulyás Gergely, ami komoly találgatásokat indított el a közéletben.

Hiszen a Miniszterelnökséget vezető miniszter mégis csak a kormányzat első embere Orbán Viktor után és az üzenet tartalma sem célzás az ország leggazdagabb emberére, hanem egyértelmű találat.

Számos forrás szerint a kormány legfelsőbb köreinél csapta ki a biztosítékot,

hogy az energiaválság közepén, miközben az ország küzd az inflációval, a becsült 660 milliárd forintos vagyonnal rendelkező Mészáros „kirakja az ablakba a luxust”, és egy 27 milliárd forintot érő luxusjachttal utazgat.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!