CímlapsztorikÉrdekes világ

1 milliót érő 100 forintosok utáni hajsza indult Magyarországon? VIDEÓ

Egy érdekes videó került fel a TikTok-ra, egy különleges magyar 100 forintosról, amit elég sokan megosztottak.

A feltöltő teljesen kikelve magából arról beszél, hogy végre megszerezte az 1 millió forintos 100 forintost.

Alaposan felkavarta egy nemrég közzétett videó és egy titokzatos felhasználó a magyar internet állóvizét.

Hirdetés

A feltöltő örömét nem takargatva arról beszél, hogy léteznek 1 millió forintot érő 100 Ft-osok, és ezek közül sikerült az egyiket megkaparintania.

A videóban azt is hallhatjuk, hogy ebből a pénzérméből mindössze 100 darab van Magyarországon összesen, ami abszolút növeli az értékét.

Közben akadt olyan hozzászóló, aki rákérdezett, hogy ebből neki is van, és hol tudja esetleg beváltani.

A videó futótűzként kezdett el terjedni és sokan azonnal átnézték a pénztárcájukban lévő 100 forintosokat, hátha hirtelen milliomossá válnak egy kis szerencsével.

A szóbeszéd is azonnal beindult, ahogyan az hazai berkekben lenni szokott, “szájról szájra” adták tovább az egymilliót kóstáló 100 forintosok történetét.

A videóban látott 100 forintos valóban különleges, mivel a hátulja teljesen egyedi, de itt adódik a kérdés, hogy valóban ér-e 1 millió forintot Magyarországon ez a speciális kiadás?

@zsulaoffical21 100-db. Összesen…1.000.000-ft-ot érő 100-ft#szerencse #hihetetlen #pénzmúzeum #zsulaoffical21 #fy #fyp #fypシ #kövessetekhatetszik #kövessetek #nézdmeg #omg #omgchallenge #ritkaság #100ft ♬ original sound – Maddix

Nos, nem, sőt, a netre sem érdemes feltenni, vagy a postára rohanni vele, mert ugyanúgy száz forintot fogunk kapni érte.

A TikTok-videóban látszik, hogy ezt a 100 forintos 2022-ben adták ki.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont megnyitása alkalmából anno ezt a speciális 100 forintos érmét bocsátotta ki.

Hirdetés

A hátán a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpontnak helyet adó épület részlete látható, fölötte négy különböző – mérleget, földgömböt, Anjou-liliomot és 1-es címletértéket megjelenítő érme.

Az érme elülső oldala ugyebár ugyanúgy néz ki, mint egy rendes 100 forintos.

Az érméből nem 100 darab, hanem összesen 2 millió készült Magyarországon, és 1 millió forintot sem fogunk kapni érte, ha feltesszük az internetre.

Aki azonban megszerzi mint a 2 milliót, az 200 millió forintot kaphat érte

-írja a Promotions.hu.

Arról esetleg szó lehet, hogy egyes gyűjtők valóban fizethetnek érte többet, de ez sem valószínű.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!