CímlapsztorikÉrdekes világ

Holland “Nostradamus”: pusztító kataklizma vár az emberiségre

Frank Hoogerbeets korábban már megjósolt egy nagy katasztrófát, amit azonban most vetít előre, abba mindannyian belepusztulhatunk.

Frank Hoogerbeets, akit a holland Nostradamusnak is neveznek, és aki 2023. február 6-án a pusztító törökországi földrengés után világszerte ismertté vált, miután három nappal korábban megjósolta a kataklizmát, új “jóslatot” mutatott be.

Hoogerbeets szerint közel 9-es erősségű földrengés jön, jelenlegi modellje ennek akár 60 százalékos valószínűséget ad.

Hirdetés

A 6-os nagyságrend feletti földmozgás esélye akár 80 százalék is lehet. A pontos hely nem ismert biztosan, bár valahol a Távol-Keleten várható.

Hoogerbeets képviseli az “SSGEOS Intézetet” – a Solar System Geometry Survey-t, amely a bolygók és Holdunk helyzetének elemzésével előre jelez bizonyos szeizmikus eseményeket.

Bizonyos konfigurációkat alkotnak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy következtetéseket vonjunk le a közeljövőre vonatkozóan.

Egy speciális számítógépes program a korábbi kataklizmákhoz hasonló “veszélyes geometriát” keres, és eredményt ad.

Valójában a “holland Nostradamus” magyarázata úgy tűnik, hogy távol áll a tudománytól:

“A Nap, a Vénusz és az Uránusz, a Vénusz, a Merkúr és a Jupiter, a Nap, a Vénusz és a Mars meghatározott igazodása időnként derékszöget alkot egymással, ami kataklizmikus eseményeket eredményez. Április 21-től tehát bajokra lehet számítani

– egészen április 25-ig.”

Ahogy Hoogerbeets figyelmeztet, változások lehetségesek, miközben ő minden nap finomítja előrejelzéseit.

Nem árthat, és minden esetre érdemes meghallgatni. 7-esnél kisebb földrengést ígért március végére, és ez meg is történt – Új-Zélandtól északra,
Ecuador közelében, Afganisztánban és az orosz Kamcsatkán.

Hirdetés

A hagyományos szeizmológia képviselőinek figyelmeztetései egyébként gyakran nem sokban térnek el az “asztroszeizmológus” előrejelzéseitől, hiszen arra is számítanak, hogy Japánban pusztító, akár 9-9,5-ös földrengés is valószínű, tehát kataklizma.

Ez 2023 májusáig lehetséges. Úgy tűnik, hogy nehéz helyzetben leszünk, ha ilyen szeizmikus tevékenység történik Japán déli részén.

A cunamihullám ebben az esetben a hipersűrűn lakott Tokió felé halad.

De hogy lehet ebből méginkább világméretű katasztrófa?

Nos, egyesek szerint Fukusimához hasonlóan újra atomerőművek sérülhetnek meg, egyszerre akár több is.

Ha egy ilyen bekövetkezne, szerencsétlen esetben fel is robbanhatna valamilyen, gyilkos sugárzást elszabadítva a bolygón.

Léteznek olyan elképzelések is, miszerint egy megaföldrengés söpörhet végig majd a bolygón, mely a világ legtöbb országában érezhető lesz.

A tudósok szerint ilyen a történelemben talán még soha nem történt meg és nem is valószínű hogy megfog, ugyanakkor az elméleti leehetőség mindig meg van rá, még ha nagyon minimális is…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék megdöbbentő

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!