Címlapsztorik

17 éves lány a csomagtartóban holtan talált 2 éves kisfiú anyja – VIDEÓ

Egyre megdöbbentőbb részletek derülnek ki a nyíregyházi tragédiáról.

Egy házaspár autójának csomagteréből került elő, megvan mi okozhatta a halálát

Mint ismert .és az egész országot megrázta, egy 2 éves kisfiú, Sanyika holtteste került elő nemrég Nyíregyházán egy autó csomagtartójából.

Hirdetés

A pár önként parkolt le a nyíregyházi rendőrörs előtt, hogy bejelentsék, hogy egy több napja halott gyermek van a csomagtérben.

A kétéves kisfiú már nem élt, amikor a nyomozók kinyitották a jármű hátulját, ahol egy másik gyermeket is találtak, több zúzódással a testén.

Ez utóbbi tényező lentebb még fontos lesz a cikk és az ügy kapcsán.

A kisfiúnak valójában ők a nevelőszülei voltak.

Állítólag egy félrenyelt csont okozhatta a kis Sanyika halálát, tragikus módon megfulladt.

A kisfiú a nevelőanyja karjai között halhatott meg egy a családhoz közelálló informátor szerint, és a nevelőanyuka sokkot kapott, megzavarodott, ezért csomagtartóba tette a testet, majd napokon át kocsikázott vele.

Az RTL Híradó friss értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki fiatal, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével.

A csatorna úgy tudja, hogy másik két gyermekét kiemelték a családból, őket találták most meg a rendőrkapitányság előtt.

A helyieket sokkolta a tragédia, az elhunyt kisfiút Sanyika néven említették.

Hirdetés

Tehát a vér szerinti anyukája a tragikus sorsú Sanyikának mindösszesen 15 éves lehetett, amikor életet adott neki 2 évvel ezelőtt.

A Nyíregyházi Egyházmegye és a fenntartásában működő Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény szakemberek bevonásával rendkívüli bizottságot állított fel a nevelőszülői hálózatában történt tragikus haláleset miatt

– írja közleményében a Nyíregyházi Egyházmegye.

A bizottság egyrészt a rendőrség munkáját, másrészt az érintett személyek lelki támogatását, gyászfeldolgozását segíti. Az érintettek gyászában osztozva mindenki imádságát kérjük

– írták.

A rendőrség nyomoz, ugyanis a másik kisbaba testén talált zúzódások és a tény, hogy a 2 éves kisfiú is nagyon alultáplált volt, arra enged következtetni, hogy a történet nem minden részlete ismert.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.