Tech-Kütyük

20-szorosát termeli a napelemeknek, ez lehet a jövő energiahálózata, lenullázná a rezsit!

Minden háztartást egész évben el tudna látni. A jövő energiaforrását azonban telejen ellehetetlenítették? Ki vagy milyen érdekek állnak a háttérben?

A V3Solar nevű szerkezet 20-szor több energiát képes termelni, mint egy hagyományos, egysíkú napelem.

Ez a modern, a jövő generációjába tartozó kütyü ugyanis úgy működik, hogy a napelemek körbe-futnak, és forognak, miközben így 360 fokos szögben gyűjtik be a napfényt, és alakítja a szerkezet belseje azt át elektromos árammá.

Hirdetés

A statikus, egy síkban elhelyezkedő napelemek is elég hatékonyak, de ez legalább húszszor annyi energiát tudna termelni egyetlen nap alatt, vagyis a napeleme egy következő, továbbfejlesztett generációja lehet.

A napelemek esetében az egy síkban elhelyezkedő, panelszerű napelemeknél is el lehetne érni a hatékonyságnövekedést, ez azonban drasztikus hőenergia növekedéssel járna.

A sík napelem paneleken ugyanilyen 20-szoros kapacitáson 190 fokra forrósodtak a tesztek során a napelemek felületei, és voltak esetek, amikor meg is olvadtak.

Egy maglev rendszer miniatürizált változata van beépítve, hogy forgassa is ezt a tölcsért.

Az előzetes tesztek alapján ez a forgás rendkívül csekély energiát vesz igénybe, melyet szintén az általa begyűjtött energiából fedezi, a többit pedig be lehet fedezni a háztartásba.

Sokak szerint nem csak a hagyományos napelemek egyértelmű kihívójával állunk szemben, hanem egy olyan technológiával, mely a napelemek következő generációját képezi.

A húszszoros energiatermelés már nem csak arra lenne elég, hogy egy komplett háztartást üzemeltessenek ezekről, hanem akár egész városok, kórházak, középületek energiaellátást tudná fedezni.

Az érsekessége a dolognak, hogy azóta sem tudni róla, hogy valahol ezeket a szerkezeteket szélesebb körben elterjesztették volna.

És rendre ugyanígy jár az összes ehhez hasonló, nagyon ígéretes fejlesztés.

Hirdetés

A véletlen műve?

Aligha…

Sokkal inkább tippelnénk mi az úgynevezett enegria maffiára, mely módszeresen scírájában fojtja el az ehhez hasonló kísérleti projekteket.

Hogy miért?

Itt is mint sok más esetben a megfejtés a PÉNZ… Az energiahiénák és az emberiséget közmű rabszolgákká tévő cégek ugyanis mint a sarokba szorított vad, úgy féltik a profitjukat….

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.