CímlapsztorikTudomány

Világkatasztrófa: a kormányok felkészültek az “Ítélet napjára”, ami több milliárd emberrel végez majd?

Országok és nemzetek fognak megsemmisülni, emberek százmilliói fognak elpusztulni, és ez még csak a kataklizma előszobája lesz.

Legalábbis ezt állítja egy a neten keringő szóbeszéd, mely az elit meneküléséről ír.

Az elit már raktároz és a föld alá menekül

Egy ideje már hallani különféle szóbeszédeket, pletykákat arról, hogy mi zajlik a színfalak mögött. Már csak az a kérdés, hogy ezek mennyire igazak, ezért érdemes azért a helyén kezelni a dolgokat, míg megerősítést nyernek.

Hirdetés

Egyre több fórumon írnak arról, hogy a világ befolyásos emberei, gazdagjai különféle óvóhelyeket kezdtek el építtetni birtokaikon, főleg az USA belső területein, fenn a hegyekben.

Sőt, a hegyvidékek környékén található katonai létesítmények körül is feltűnően nagy a mozgás.

A legnagyobb katonai óvóhelyeket pedig nemrég gőzerővel újították fel. Ezzel egy időben a világ vezetői és milliárdosai 2019 őszétől kezdve szintén nagyon nagy tömegben szabadultak meg részvényeiktől és a pozícióiktól.

Ezek mind afelé mutatnak egyesek szerint, hogy a világelit készül valamira: elkezdtek raktározni és a “föld alá menekülni”.

Kozmikus mentőbárkák állnak indulásra készen?

Sokak szerint kozmikus mentőbárkák is épülnek, méghozzá az USA legmagasabb részein szintén hegyek oldalába vájt hangárokban.

Olyan szerkezetek állnak készenlétben, amik egy a Földet érő esetleges kataklizma esetén védelmet gyújthatnának akár “bárkánként” 150-200 embernek is.

Ezeket úgy kell elképzelni, mint a 2012 című filmben látott bárkákat, de ellenállnak a kozmikus sugárzásnak és képes az űrben is fenntartani az emberi életet.

Hogy hány készülhetett ezekből azt nem tudni, de valamennyi államba van olyan rejtett állomás, ahol tucatjával állnak hangárakban

– állítólag.

Hirdetés

Milyen vésztől tartanak?

Adódik persze a kérdés: ha ezek valóban igazak, akkor ez az elit mitől is tart pontosan?

Ez nem teljesen tiszta de a legtöbb fórumon és hírben a Nibirut emlegetik, de más források egy közelgő klímakatasztrófáról, megint mások egy esetleges Napkitörésről szólnak.

Ezek egyike sem feltétlen zárja ki egymást, sőt, lehetnek egymásnak okozói is.

Richard Blumenthal egy nyilvános meghallgatáson beszámolt arról. hogy tudnak egy olyan űrveszélyről, amiről nem beszélhetnek de fenyegeti a Földet.

A TELJES VELE KÉSZÜLT MEGHALLGATÁSI FELVÉTELT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

Kész forgatókönyv van a kiválasztottak evakuálására

Sokak szerint kész forgatókönyvek vannak arra, hogy a vész,a tragédia bekövetkeztekor hogyan hajtsák végre az elit evakuálását.

A kataklizma bekövetkezte előtt 6 órával már értesítést fognak kapni azok a legfontosabb emberek, akik az Új Világ alapítói lesznek a katasztrófa után.

Őket követik az Új Világ újraépítéséhez elengedhetetlen szakemberek és tudósok, matematikusok…stb.

Végül azok a dollármilliárdosok és pénzemberek maradnak, akiknek úgymond sikerült hegyet váltaniuk a túlélésre: léteznek olyan mentőbárkák, melyek fizetett utasokkal lesznek tele.

Vagyis pénzen még a túlélés is megvehető – gondolják ők.

Persze nagyon nagy a valószínűsége, hogy valódi, most ránk szabaduló világvégéről aligha lehet beszélni, ezek inkább különféle, net-szertt terjedő alaptalannak mondható konteók.

Ellenben egyre több tudós hívja fel a valód veszélyekre a figyelmet, mint a globális felmelegedés és a nyomában járó tengerszinté emelkedés vagy épp élelmezési válság, mely háborúkat és vízhiányt fog szülni.

Ezek olyan valós rémképek lehetnek, melyekről sokkal érdemesebb lenne beszélni.

K mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!