CímlapsztorikÉrdekes világ

2020.12.12. Nagy együttállás a csillagokban, valóságos tornádóként hathat ez az időszak

Óriási energiák szabadulnak ma fel, amiket az egyes csillagjegyek más-más formában fognak saját hasznukra fordítani.

Mutatjuk, mi vár rád!

December az év 12-ik hónapja.

Hirdetés

Az év: 2020 – ez a numerológiában: 2 + 0 + 2 + 0 = 4

Az univerzális energiarezgés 2020 decemberére: 12 + 4 = 16 = 1 + 6 = 7

A hetes az a szám, amellyel Isten minden munkáját megjelöli. Akár az emberről, természetről, fizikáról, kémiáról vagy zenéről beszélünk, láthatjuk, hogy ezek mind ezen az Isten által megállapított szent számon alapulnak. A hetedik napon befejeződött a teremtés.

A hetedik nap után a világ teljes volt, és semmit sem lehetett hozzáadni, és semmit sem lehetett belőle elvenni.

Tehát a világ tökéletes volt a hetedik napon.

Az élet hétéves ciklusokra épül. A testünk és a lelkünk hétévente megújul. Tehát a hetes szám egy tökéletes, Isten által teremtett világot jelöl.

Egy olyan hónapban, amelynek a rezgésszáma 7, mélyebb szinten keressük az igazságot. Ez a vizsgálódás és lelki vezeklés hónapja.

És ez valamennyi csillagjegyben született lélekre igaz!

Isten megpihent a hetedik napon, és a mi lelkünknek is ösztönösen pihenésre, kikapcsolódásra, nyaralásra van szüksége, arra, hogy elmerenghessünk az életen és annak egyetemes törvényein. Jó, ha megpróbálunk lelassítani, így ráhangolódhatunk erre az egyetemes frekvenciára, különben a fegyelmezetlenség drámai változásokat idézhet elő a lelkiállapotunkban.

Hirdetés

Ez egy érzékeny, önvizsgálattal teli hónap, amely elősegíti a tanulást, a békében és csendben töltött időt. Itt az ideje, hogy elkezdjük keresni a belső egyensúlyt, és ezért ezt a hónapot a várakozás havának érezhetjük. Próbáljuk meg befogadni a magasabb rendű útmutatást, tegyük félre féktelen személyes vágyainkat, és kérjük arra isteni énünket, hogy vezessen bennünket.

Egy 7-es rezgésszámú hónapban könnyebben irányítjuk az élvezeteinket, sőt, elégedetlenné válunk a földi örömökkel, valami másra, isteni eledelre van szükségünk. Bizonyos értelemben most a lelkünkről tanulhatunk, arról, mit tehetünk a megismerés érdekében, és hogy gyógyíthatjuk be a régi sebeket. Most olyan bölcsességhez férhetünk hozzá, amely lehetővé teszi, hogy saját belső fényünk élesebben ragyogjon, mint valaha.

Kos

Keríthetnél ma időt arra is, hogy egy kicsit pihenj, vagy szervezz magadnak egy kis kényeztetést, feszültségoldást. Távolodj el fejben egy kis időre a gondoktól, kötelezettségektől és ne a holnapon rágódj még akkor sem, ha valaki ma kifejezetten nagyon igyekszik, hogy napirenden tartson, vagy generáljon körülötted egy problémát.

Bika

Ma valamilyen területen veszteség érhet, de nem kell egyből valamilyen végzetes dologra gondolnod. Talán elfizeted magadat egy üzletben, vagy rosszul, túl drágán választasz valahol. Akárhogy is lesz, kezeld helyén a dolgokat és ne hagyd, hogy az egész napod zűrzavaros legyen emiatt. Ha helyre tudod, hozni, tedd meg, ha pedig nem, bánja a kánya!

Ikrek

Ma kellemetlen híreket kapsz, amelyek ezúttal téged is valamilyen módon érinthetnek. A pánikkal azért még várj, mivel könnyel elképzelhető, hogy az első információk túlzóak, vagy nem teljesen helytállóak. Ha már biztosat tudsz, keress megoldást a problémára és ha ehhez egy kis ravaszságra is szükséged lenne most, akkor se hátrálj meg!

Rák

Ha valami körülötted nem a kedvedre való, ne csak dohogj magadban, hanem próbálj változtatni is a dolgokon. Javasolj, érvelj, vitázz, légy konstruktív. Ha viszont így is falakba ütközöl, akkor el kell döntened, hogy belenyugszol, vagy felállsz az asztaltól és elmész oda, ahol szívesebben fogadják a véleményedet.

Oroszlán

Mostanában elképzelhető, hogy kissé pesszimistán kezded látni a közeljövőt, ami nem csoda, hiszen körülötted mindenhol csak a problémákat látod tornyosulni. Ne engedd magadat ebbe az irányba csúszni! Vannak kreatív ötleteid. Bízz magadban és az elképzeléseidben és valósítsd meg őket. Menni fog! Ma, ha egy feléd nyújtott kezed látsz, kapaszkodj belé!

Szűz

Vannak napok, amikor néhány dolog igazán jól alakul. Ma például hatékonyan használhatod a meggyőző erődet a munkád, vagy a magánéleted során és sikeresen állíthatsz magad mellé embereket. Más dolgokkal viszont vigyáznod kell. Ne vállalj például hosszú távú elkötelezettséget és ne írj alá szerződést sem, ha csak nem nagyon fontos. Erre a következő napok már sokkal megfelelőbbek lesznek.

Mérleg

Ma úgy tudsz valakin segíteni, talán egy rászorulón, hogy nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen ott nagy támogatás lehet egy meleg ruha, vagy étel, de részt vehetsz valamilyen közösségi munkában is. Egy ilyen gesztust mindig sokszorosan ad vissza az Univerzum és a lelkedet is ápolod vele. Keresd az alkalmat!

Skorpió

Te általában szereted önállóan megoldani a feladataidat, de talán mostanában úgy érzed néha, hogy nehéz megbirkóznod egyedül mindazzal, ami rád nehezedik. Igazából nem is kell! Vonj be a környezetedből másokat is a munkába és kérd ki a véleményüket is. Csapatban dolgozva sokkal gyorsabban és hatékonyabban mennek majd a dolgok, meglátod.

Nyilas

Néha mindenkivel előfordul, hogy nem olyan irányba haladnak a dolgai, ahogyan azt előre elgondolta. Ma előfordulhat veled is, hogy utólag módosítanod kell egy terveden, mivel időközben megváltoztak a külső körülmények. Szerencsére a fejedben most is cikáznak a jobbnál jobb alternatívák. Viselkedj hát úgy, mint az autóban az útvonaltervező: nyomd, az újratervez gombot!

Bak

A modern eszközök rendkívül meg tudják könnyíteni az életünket, de néha túlságosan is sok időnket el kell a használatukra pazarolni. Igyekezz ma visszaszerezni az irányítást az időd felett és szabályozd, hogy milyen időközönként foglalkozol az üzeneteiddel. Először furcsa lesz, de szép lassan rájössz, hogy így sokkal hasznosabban is eltöltheted a napot!

Vízöntő

Ma igazságtalanság érhet, amikor valaki indokolatlanul megbánt, vagy olyasmit követel rajtad, amit nem tudsz, vagy nem szeretnél teljesíteni. Nem kell hagynod, hogy így legyen. Állj ki magadért és utasítsd vissza a támadást. A kemény beleállásod visszavonulásra készteti majd az illetőt és mások száméra is mintaként szolgálhat.

Halak

Nem kell semmilyen különlegeset tenned ahhoz, hogy nyomot hagyj mindenkiben, aki körülötted létezik. Te alapból is kivételes és szerethető vagy. Ma azonban talán te vágysz arra, hogy tegyél valamit, amit soha nem felejt el, aki melletted van. Lehet ez egy különleges étel, vagy ajándék, de akár az is, hogy elmondod neki, mennyire fontos számodra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.