CímlapsztorikÉrdekes világ

2020. október 31: Telihold a Bika jegyében! Meglepetések érhetnek mindenkit!

Ez az asztrális pillanat az értékekről, a pénzről, a javakról, az anyagi és érzelmi biztonságról, az átalakulásról, a regenerálódásról, a feltárt titkokról, az új emberré születésről fog szólni.

A Skorpió és a Bika nagyon stabil csillagjegyek, ami azt jelenti, hogy állandóak, szilárdak, biztonságosak és makacsak.

A Bika egy földjegy, és a stabilitást, a kitartást, a hűséget, az érzékiséget, az anyagi gazdagság lényegét képviseli.

Hirdetés

Alapvető értékeinket, önbecsülésünket, tehetségünket, képességeinket képviseli, amelyeket végül mind anyagi formává vagy szellemi javakká alakulnak. Az állandóan tettrekész és önellátó Bika fáradhatatlanul dolgozik céljai és a szükséges biztonság elérése érdekében.

-írja a Filantropikum.com

A Skorpió az élet egy kicsit elvontabb oldalát képviseli:

Élet-halál játékát, az újjászületést, a bennünk rejlő kincseket, a játékosságot, titkos terveket. A mostani Telihold erős érzelmi reakciókat mozgat meg mindenkiben, fény derül arra, hogy mennyit fejlődtünk, vagy, hogy mennyire volt kiegyensúlyozott az életünk az utóbbi időben.

A Telihold általában rejteget valamit, és ez a mostani pedig különös ragyogást vet mindenre, ami az értékekhez, a pénzügyekhez, kapzsisághoz, a szegénységtől való félelemhez, a vagyon megszerzéséhez és ellenőrzéséhez, a beruházásokhoz, a hatalomhoz és a közös érdekekhez, az örökségekhez, az adókhoz kapcsolódik.

Fény fog derülni arra, ha túlságosan ragaszkodtunk valamihez, vagy szembeszálltunk a változással, mert ez azt jelenti, hogy nem koncentráltunk arra, hogy az életünk egy állandó változás, amelynek át kell adnunk magunkat.

Olyan helyzetekbe kerülhetünk, amelyek veszélyeztetik a belső biztonságunkat, de akár megdőlhet az eddig értékrendünk is.

Hajlamosak leszünk arra, hogy kétszer elkövessük ugyanazt a hibát, és persze nem tanulunk belőle, viszont a Telihold segítségünkre lesz abban, hogy felismerjük, hogy min kellene változtatnunk.

Az egyensúly megtalálásának kulcsa az, hogy felismerjük, biztonságunk megtartása érdekében hol vagyunk túl merevek, és megpróbáljuk leküzdeni ezt a merevséget, hogy tovább tudjunk lépni.

Hirdetés

A Bika jegyében létrejövő Telihold fokozza az aggodalmakat, úgy érezhetjük, hogy veszélybe került az anyagi biztonságunk, az önbecsülésünk, az erőforrásaink, de ezzel párhuzamosan új erővel is feltölt, melyre nagy szükségünk lesz a továbblépéshez.

Ezért ki kell alakítani a földi élet, a feltétel nélküli szeretet iránti tiszteletet. A békét, az egyszerűséget és a természeti szépségek, és a kiszolgáltatott és gyenge élőlények tiszteletét kell elsősorban szem előtt tartani.

Fontos, hogy arra törekedjünk, hogy a Föld egy jobb és élhetőbb hely legyen. Előtérbe kerül a megújulástól és a változástól való félelem, teljesen felborulhat az eddigi napirendünk, a terveink és az anyagi biztonságunk.

Ez egy olyan időszak, amikor nem ajánlott állandó munkát vagy fix jövedelmet keresni. A nagy kihívás itt az, hogy megtanuljunk megbirkózni a váratlan fordulatokkal, merjünk beleugrani az ismeretlenbe, hiszen ott találjuk majd meg a legnagyobb bőséget.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!