CímlapsztorikÉrdekes világ

2020: világjárvány, 2021: oltások, 2022 great reset, 2023: totális kontroll

Na mit gondoltok, mi jön 2024-ben a jelenlegi “ütemterv” szerint, amit már évtizedekkel ezelőtt megírtak a Torontói jegyzőkönyvben…?!

A Torontói jegyzőkönyvről bővebben már írtunk itt.

Ez pedig sorról sorra látszik megvalósulni, sőt.

Hirdetés

Egy előre meghatározott menetrend szerint zajlik minden.

2020 volt egy globális katasztrófa éve, a világjárvány képében, ami lehet hogy valóban véletlenül érkezett, de hamar felismerve benne a lehetőséget a világhatalmi elit gőzerővel elkezdte megvalósítani a “nagy tervet”.

Gazdasági válságot generáltak, leállították a teljes értékteremtő munkákat magukba foglaló szektorokat…

Elkezdték a világ teljes eladósítását.

2021 a vakcina éve, vagyis a globális vakcinabiznisz soha nem látot tprofithoz juttatja az addigra a sakktáblán elhelyezkedő kulcsfigurákat.

A világ megváltásként éli át a vakciák megérkezését, és mit sem sejt arról, hogy mi vár még rá.

2022-ben elindul a great reset, azaz nagy újraindítás terve, amiről korábban már írtunk.

El fogják venni az emberektől a magántulajdont, legalábbis egy csomó olyan intézkedést vezethetnek be, ami efelé fogja elkormányozni a világot és a gazdaságot.

Nem lesz olyan hogy enyém vagy a tiéd, mindent bérelni fogunk és kvázi semmink sem lesz, és egy sokkal boldogabb világban fogunk élni, legalábbis szerintük….

Hirdetés

2023-ban pedig jön a totális kontroll...

Az emberi biztonság oltárán fogják széles tömegek feláldozni a szabadságukat, az államok és a karhatalmak világszerte soha nem látott hatalomhoz jutnak majd ezáltal.

Így tulajdonképpen csak egy lépésre lesznek attól, hogy politikai manőverekkel és a világgazdaság átalakításával megszüntessék majd az országhatárokat, legalábbis jogilag.

Ennek a következménye pedig az lehet, hogy 2024-től terítéken lesz egy egységes Világkormány létrejötte, mely hatalmat gyakorol több milliárd állampolgár felett és biztonságot nyújt, cserébe a szabadságunk felszámolásáért.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!