CímlapsztorikÉrdekes világ

2021 a változás éve: rendkívül nehéz év vár ránk, sok próbatétellel

Ez lehet a gyógyulás éve, azonban a változáshoz óriási áldozatokra és megpróbáltatásokra lesz szükség…

Ez várhat ránk egyéni szinten, és az emberiségre! Itt a nagy “előrejelzés”.

Miután 2020 nem volt túlságosan kedvező év, az asztrológusok szerint 2021 a gyógyulás éve lehet.

Hirdetés

Bár türelemre és kitartásra lesz szükség ahhoz, hogy végül minden a helyére kerüljön, a társadalom képes lesz talpra állni.

Az asztrológusok 2021-re vonatkozó előrejelzései azt mutatják, hogy a Vízöntőben található Szaturnusz és a Bikában található Uránusz együttállása miatt a következő évben konfliktushelyzetekre számíthatunk azok között, akik haladásra vágynak, és azok között, akik inkább a stagnálást választanák.

A különösen problémás napok között említhetjük február 17-ét, június 14-ét és december 24-ét.

Így azok, akik veszélyt látnak a változásban, mint például a Bikák és a Vízöntők, most visszavághatnak a Szaturnusz helyzetével szembeni ellenállással, amely félelemmel, szabályokkal és tekintéllyel társul.

Az év elején, különösen február elején, az etikához, a csapathoz és a támogatáshoz kapcsolódó bolygók, például a Jupiter, a Vénusz és a Szaturnusz tömörülése a Vízöntőben a közösségre irányítja a figyelmünket. Nyilvánvalóvá válik, hogy csak közös erővel tudjuk elhárítani az előttünk tornyosuló akadályokat, hogy aztán tárt karokkal fogadhassuk az igazi változást.

A Jupiter 2021-es tranzitjai hatással lesznek azokra a fogyatkozásokra, amelyeket május 26-án és december 4-én tapasztalhatunk meg a szabadságszerető és filozofikus Nyilasban, hiszen ezt a csillagjegyet a Jupiter vezérli.

A Nagy Jótevő, a Jupiter, egész éves jelenléte miatt a Vízöntőben a tudomány, a technológia, de a mezőgazdaság és a pénzügy is nagy fejlődésen megy keresztül. Ehhez a folyamathoz hozzájárul még egy napfogyatkozás is június 10-én, ami megváltoztatja az Ikrek hatását, és egy holdfogyatkozás is segítséget nyújt ehhez november 19-én a Bika jegyében.

A Szaturnusz utoljára 1991-ben volt a Vízöntőben, és ugyanebben az évben született meg az internet is.

Amikor az Uránusz és a Szaturnusz különváltak, a tudományban és a technológiában szintén számos fontos előrelépés történt, például az emberi genom dekódolása, amely forradalmasította a modern orvostudományt. Erre az 1999-2000 közötti időszakban került sor.

Hirdetés

Így, ha belegondolunk, hogy milyen előrelépésekkel találkozhatunk 2021-ben, az első dolog, amire gondolhatunk a COVID-19 kezelése lenne.

De a még mindig rendkívül instabil környezetre is érdemes odafigyelnünk. Ami a technológiát illeti, egyes technológiai óriások teljes szabadsága zavarhatja az emberiség egy részét. Éppen ezért komoly etikai szabályozások léphetnek életbe a technológia használatát illetően.

2021 végén, december 28-án, a Jupiter átlép a Halak jegyébe.

A szépség bolygója, a Vénusz, december 19-én retrográd szakaszba lép a Bakban, ez pedig arra késztethet bennünket, hogy újragondoljuk az értékeket és a felelősségeket, a produktivitás és az anyagi biztonság szempontjából.

Összegzésként elmondható, hogy 2021 arra késztet bennünket, hogy túllépjük a határainkat, és legyőzzük a változástól való félelmet, hogy javulást érhessünk el az életünkben.

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.