Érdekes világMisztikum

34 millió éves civilizáció, humanoidok nyomai az Antarktisz mélyén?

Alagutak, a mélybe vezető titkos járatok tucatjai szelik át az Antarktiszt – állítja egy kutatónő, aki még ennél is hajmeresztőbb dolgokat állít.

Tényleg egy alternatív, talán nem is evilági, értsd: nem emberi civilizáció nyomait rejti az Antarktisz, ezért titkolózik valójában évtizedek óta róla mindenki?

Különös kutatásokról, elhallgatott régészeti leletekről, ásatásokról és feltárásokról mesélnek ott járt kutatók. Léteznek tiltott zónák, amelyek fölött még elrepülni sem lehet, és melynek határait katonák őrzik.

Hirdetés

Jól látható, hogy valami olyan zajlik a jeges kontinensen, amiről nem akarnak, hogy tudjon a világ.

Linda Moulton Howe volt az egyik olyan kutatónő, aki elmondta, hogy mi zajlik a jég alatt, és miféle bizonyítékokat találhattak “odalent”.

A kutató és riporternő ugyanis alaposan beleásta magát az Antarktisz körüli titkolózásba.

Állítása szerint több olyan szemtanúval és egykori dolgozóval beszélt, akik titkos feltárásokban vettek részt a lakatlan kontinensen.

A jég alatti világról kérdezte őket és elképesztő beszámolókat kapott, melyekből nyilvánvalóvá válik mindenki számára, hogy egy 34 millió évvel ezelőtti humanoid civilizáció otthona volt a jeges kontinens.

Linda Moulton Howe közel két éven át kutatott, és gyűjtött össze minden információt ezzel kapcsolatban.

Az egykori dolgozók elmondták neki, hogy több évtizedekkel ezelőtt már az USA kormánya de még a náci Németország vezetése is sejtette, hogy az Antarktisz jege alatt egy másik civilizáció nyomai lehetnek.

Az első expedíciók során fel is tártak helyszíneket, melyek ősi városok nyomai lehettek.

A 2000-es éveket követően rengeteg titkos antarktiszi bázis létesült csak azért, hogy ezek a feltárások tovább folytatódjanak.

Hirdetés

Egy 8 szögletű struktúra nyomait tárták fel. Ez egy hatalmas, egy eddig ismeretlen civilizáció által épített megaváros lehetett, mely még akkor épülhetett, mielőtt az Antarktisz befagyott.

Egykor ugyanis trópusi éghajlat jellemezte, és hosszú időn át “össze volt kötve” a többi kontinenssel.

Bizonyos, hogy a jövőben fognak rajta találna is meretlen civilizációktól származó városokat, piramisokat, élőlényeket, hiszen napjainkban is műholdas képeket látni kiolvadó építményeket, megkövesedett esőerdőket.

Ezek mint azt mutatják, hogy az Antarktisznak van egy eddig ismeretlen arca, mely akkor tárulhat fel, ha felszínre kerül a jég alól minden titok…

Visszatérve a mélyben talált nyolcszögletű struktúrára:

A struktúrának csak egy kis részét sikerült feltárni mind a mai napig, nehezen haladnak előre, de olyan titkok tárulnak fel, melyek az egész emberiség múltjára hatással lennének, egyelőre éppen ezért is titkolják a felfedezést.

Tény, hogy a NASA mérései több ízben érzékeltek furcsa “foltokat” a felszín alatt.

Ezek mind hasonló struktúrák lehetnek, egy elveszett vilg “kirakósai”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.