Misztikum

65 éve tud az elit a közelgő világvégéről: a CIA titkosított egy könyvet “Ádám és Éva története” a közelgő eseményeket tárja fel

A könyvet nemrég kiszivárogtatták. Tényleg ez vár az emberiségre?

Ahogy a népszerű bölcsesség mondja, nincs új a nap alatt, és minden új dolog csupán elfelejtett régi tudás. És most, ezt a csodálatos szabályt követve, az összeesküvés-elméletek hívei előástak egy 1965-ben megjelent könyvet, amely részletesen beszél a pólusváltásról, annak okáról és a következő időpontjáról.

A könyv szerzője Thomas Chan, aki “Ádám és Éva története” címmel alkotta meg művét.

Hirdetés

Ahogy a videó készítője mondja, az 1965-ben megjelent könyv a CIA nyilvántartásába került, és csak a közelmúltban tette közzé a honlapján a titkosítás alól feloldott dokumentumok között.

A történet természetesen érdekesnek és meglepőnek bizonyult, de a való életben minden kissé más, mivel a modern geológiát feje tetejére fordítja, és lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, mikor változnak a pólusok és miért.

Thomas Chan a McDonnell Douglas mérnöke volt, aki antigravitáción, mágneses mezőkön és rakétairányító rendszereken dolgozott.

Természetesen egy ilyen személy magas szintű biztonsági engedélyt kapott a CIA-tól.

Dr. Chan rendkívül szeretett gyors jegyzeteket készíteni a fejében felbukkanó ötletekről, firkákat rajzolt bárhová, beleértve a hűtőszekrényét is. Alkotása egyik példányának margójára is rajzolt valamit, így a fekete ruhás férfiak megragadták ezt a könyvet, és egy széfbe helyezték, hogy senki más ne lássa a nagy mérnök rajzait.

A könyv szerint a geológusok történetei arról, hogy a köpeny folyékony, gyenge gondolkodású emberek téveszméi, akik nagyon keveset tudnak az elektromos erőkről. Dr. Chan, mint a McDonnell Douglas mérnöke, aki ezeken a területeken és az antigravitáción dolgozott, sokkal többet tudott a
témáról.

És elmondása szerint a Föld belseje meglehetősen szilárd, csak a mag folyékony.

Ezt a keménységet a mágneses és elektromos mezők speciális szerkezete biztosítja, amelyek kísérletben elrendezhetők – a köpenyt egyetlen hatalmas kristállyá alakítják. És ha a köpeny folyékony lenne, akkor a litoszféra forogna a köpenyen, mint egy csapágyon.

Azonban bizonyos időközönként megszakad a mag mágneses mezőinek szerkezete. És ha a normál működés során ezek a mezők megerősítést játszanak, akkor ez a megerősítés néhány helyen eltűnik. Ez különösen igaz a köpeny legkülső rétegére, amely a legtávolabb van a magtól és annak mezőitől.

Hirdetés

Ebben a pillanatban, amikor a mágneses mezők megszakadnak, és a köpeny közvetlenül a litoszféra alatt folyékonnyá válik, mint a vulkánból kiáramló magma, a litoszféra elveszíti a kapcsolatot a bolygó fő tömegével, és centrifugális erők hatására elkezd csúszni rajta.

Ez azért történik, mert a bolygón soha nincs tömegegyensúly: a litoszféra minden elmozdulása után a víz elkezd fagyni az új pólusokon, és úgy tűnik, hogy a kéregeltolódás megoldja ezt az egyensúlyozási problémát.

Új pólusok jönnek az egyenlítőhöz, a jég megolvad és egy ideig helyreáll az egyensúly.

A hivatalos geológiában nincs ilyen elmélet, de úgy tűnik, hogy Chan sokkal többet tudott a villamos energiáról, mint sokan ma. A legvalószínűbb, hogy minden úgy van, ahogy Chan írja.

Chan 1965-ös könyvével kapcsolatban azonban a CIA nem a teljes igazságot tette közzé. Hanyatló éveiben Chan úgy döntött, hogy folytatást ír a könyvhöz.

És a folytatásban csak titkok voltak – az ügynökök szerint valószínűleg a mérnök túl sokat beszélt a McDonnell Douglas-nél végzett munkájáról, az antigravitációról és az idegenekről, akik ezt a technológiát használják. Valami azonban megmaradt a frissített könyvben.

Ahogy Chan írja 1993-ban megjelent könyvében, minden rosszul alakult a bolygó mágneses mezejében, és a mágneses pólusok körülbelül 10 kilométeres sebességgel mozogtak évente, míg most ez a sebesség körülbelül 50 kilométer. A mérnök szerint az évi tíz kilométer nem vet véget az
ügynek – a pólusok mozgása jelentősen felgyorsul. És egy pillanatban a bolygó mágneses rendszere annyira meggyengül, hogy a felszíni köpeny vékony rétege közvetlenül a litoszféra alatt több tíz órára folyékonnyá válik – elveszíti megerősítő mezőit, majd a litoszféra eltolódik.

1993-as könyvében Chan azt feltételezte, hogy a mágneses mezők eléggé meggyengülnek ahhoz, hogy 2000 körül változás következzen be. Ebben tévedett.

De mi a 20 év geológiai értelemben? Csupán mikroszekundumok. A lényegben nem tévedett – abban, hogy a köpeny mezőmegerősítése gyengülni fog. És most a litoszféra eltolódása bármelyik nap megtörténhet – egyetlen megfelelő napkitörés elég lehet ahhoz, hogy megváltozzon a Föld mágneses rendszere.

Mert nem kellene ismernünk a valódi történelmünket. Nem kell tudnunk semminek a valóságát, mert az hatalmat adna nekünk. Nem kell tudnunk, hogy plazma univerzumban élünk, amiről Chan is beszél a könyvében. Miután a CIA feloldotta a könyv titkosítását, minden legfontosabb részét
eltávolították.

Ádám és Éva története az “elveszett idő” és a “történelemhamisítás” elméleteiről beszél, és azt sugallja, hogy több technológiailag fejlett ősi civilizáció létezett előttünk.

“Elsöprő bizonyíték van arra, hogy mi vagyunk a 6. fejlett civilizáció, amely létezik ezen a Földön, és amelyet minden alkalommal katasztrófa pusztított el.”

Amikor ez megtörténik, a köpeny, amely a földünket a jelenlegi helyzetében tartja, kocsonyává válik, aminek következtében a föld 90 fokkal elmozdul, miközben a víz a helyén marad.

Tehát az általunk ismert világ néhány nap alatt törlődik, 40 napig az óceánba merül (ezt a Gilgames vagy Noé bárkája meséje írja le), amíg a pólusok befejezik a váltást, majd az északi sark lesz a déli sark és fordítva.

A történet többi része, amelyet szerkesztettek, túlélőkről szólhat, akik barlangokban kénytelenek élni és kannibalizmushoz folyamodni a túlélés érdekében.

Ezért mesélnek az aztékok és az amerikai indiánok történeteket egy fehér emberről, aki meglátogatta őket, magokat adott nekik, hogy növekedjenek, és megtanította őket aratni.

Az is valószínű, hogy a hatalmon lévők tudják ezt, és titokban akarják tartani, jól tudva, hogy különben
tömeges zavargások lehetnek, és nem lennének képesek engedelmességre bírni az embereket.

A két könyv mindenképpen érdekes olvasmány, itt van egy link a szerkesztetlen változatához.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!