Misztikum

9 ember aki előre látta: tudhattak valamit? Évekkel ezelőtt már beszéltek a koronavírus kirobbanásáról

Véletlenek márpedig nincsenek? Vagy ennyire beletrafáltak volna?

Érdekes nevek vannak köztük. és igen, “Ő” is közte van…

Kezdjük is a névsort, és azt, hogy ki mikor és mit mondott a jelenünkben tomboló járvány előtt.

Hirdetés

Amerikai hírszerzés

Az USA hírszerzése már 2018-ban adott le olyan jelentést, ami előre vetíthette a koronavírust. Egy nagyon virulens, fajok között terjedni képes mikrobiális kórokozóról jelentettek, és azt mondták, hogy fel kell készülni egy ilyen fenyegetésre is az USA jövőjében.

Robert G. Webster

Robert G. Webster virológus 2019 decemberében elmondta, hogy csak idő kérdése, mikor jön egy újabb járvány, amikor arról kérdezték, mikor érkezik egy a spanyol náthához hasonló erősségű pandémia.

Azt is hozzátette, hogy milliók halhatnak meg, mielőtt a járványt megtanuljuk kordában tartani.

Jeremy Konyndyk

Jeremy Konyndyk, az USAID vezetője néhány éve azt mondta még Obama kormányzása alatt, hogy egy 1918-as spanyol náthához hasonló gyilkos járvány küszöbén lehetünk hamarosan.

2017-ben ezt újra megerősítette.

Dr. Luciana Borio

Dr. Luciana Borio a Fehér Ház biztonsági tanácsának tagja szintén beszélt egy náthához, influenzához hasonló vírus lehetséges jövőbeli kirobbanásáról, és javasolta a felkészülést rá 2018-ban. “fel lennénk rá készülve? A válasz attól tartok, hogy nem” – mondta akkor.

Massachusetts egészségügyi szervezete

Ők már egy évtizeddel ezelőtt előre vetetettek valamit, vagyis “látták”, mi várhat ránk. Az akkor, 2009-ban tomboló sertés influenza kapcsán jegyezték meg, hogy több millió ember halhat meg egy influenzához nagyon hasonló de agresszívabb vírus szétterjedésében. Már 2005-ben kimutatták, hogy a sertés influenza fertőzhetett Indonéziában.

Dean Koontz

Dean Koontz az 1981-ben megjelent novellájában előre megjósolta, hogy Vuhanból fog kiszabadulni egy gyilkos vírus.

A nyolcvanas évekbeli műben ugyanis feltűnik egy Wuhan-400 nevű kínai vírus – ez annak a kínai városnak a neve, amelyből a koronavírus is elindult.

Hirdetés

Az 1981-es kiadásban a vírust még Gorki-400-nak hívták egy orosz település után – akkor még egy szovjet biológiai fegyverről volt szó –, és csak a hidegháború végén, nyolc évvel később megjelent új kiadásban változott a neve Wuhan-400-ra.

Sylvia Browne

Sylvia médiumi képességekkel lett megáldva, legalábbis így vonult be a köztudatba a médián keresztül. Sokan csak egy egyszerű szélhámosnak gondolták,d e mégis előre látta, hogy mi fog történni.

2008-as könyvében az “End of Days: Predictions and Prophecies About the End of the World”-ban azt írja,, hogy 2020 környékén egy különleges, az egész szervezetet megtámadó betegség kezd terjedni a glóbuszon, megtámadva az emberek tüdejét. És ami ellenáll majd minden kezelésnek.

Steven Soderbergh

Steven Soderbergh nevét sokan ismerhetik. Ő volt a Contagion, vagyis fertőzés című film rendezője.

Mint ismert, maga a film kísértetiesen, szinte pontról pontra lekövette a később, napjainkban bekövetkező valóságot.

A sztori több helyné egy az egyben egyezik meg a valósággal, a Kínából induló víruson át egészen a vakcina fejlesztéséit.

Bill Gates

Igen, ő az a bizonyos “Ő”, akiről szinte mindenki tudja ma, hogy előre láthatta, előre figyelmeztette a világot.

Kérdés, hogy mit tudhatott, vagy ennyire erős jóstehetséggel áldotta meg a teremtő? Ezt már talán soha nem tudjuk meg.

2015-ös TED előadásában beszélt először egy világjárvány kirobbanásáról, mely koronavírus-szerű lesz, és milliókat ölhet meg.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.