CímlapsztorikÉrdekes világ

Kitöröltek egy filmet mindenhonnan, mert egy Földközelben széthulló üstökösről szól – megírt forgatókönyv a jövőről?

A Gerard Butler főszereplésével készült film a valóságban is megtörténhet. Épp a Napunk felé tart egy üstökös, mely az elmúlt 13 év legfényesebb ilyenje lehet. Bizarr véletlenek?

Avagy miért kellett mindenhonnan eltüntetni az előzetest?

Régen nem csak járványok előjeleként, hanem birodalmak bukásának hírnökeként is tekintettek az üstökösökre.

Hirdetés

Talán nem is véletlenül.

A Gerard Butler főszereplésével készülő produkció története szerint a Földet egy a közelében széteső üstökös darabkái fenyegetik, melyek a felszínbe becsapódva globális katasztrófát idéznek elő.

Ahogyan egyes összeesküvés elméletek szerint az sem lehet véletlen, hogy egy közelgő mozifilm előzetestét a kirakása utáni napokban a stúdió kérésére váratlanul mindenhonnan töröltek.

Miért érdekes mindez?

Nos, mert sokan párhuzamot vonnak a közeljövő valódi eseményeivel, és egyesek szerint éppen ez az az ok, ami miatt a film előzetesét a stúdió ténylegesen le is vetetett mindenhonnan.

Legalábbis hivatalos csatornákon nem elérhető…

A valóság:

A 2019 december 28-án felfedezett Atlas-üstökös május 31-én lesz a Naphoz legközelebbi pozícióban, amikor a legbelső bolygónál, a Merkúrnál is közelebb kerül csillagunkhoz.

Előzetes:

Hirdetés

Az elmúlt hetek, hónapok híradásai szerint az Atlas az elmúlt tizenhárom év legfényesebb üstököse lehet, ez azonban egyáltalán nem biztos.

Egyes információk szerint – a konteó hívők állítása alapján – az üstökös halványodni kezdett, emiatt pedig felmerült, hogy talán széteshet.

Ez pedig egybevág azzal, amit a film bemutat, legalábbis az előzetese alapján.

Planet killereknek, azaz bolygó gyilkosoknak nevezik ezeket a kozmikus “törmelékeket”, melyek egymás után becsapódva gyakorlatilag ellehetetlenítik a felszíni életet.

Más összeesküvés elméletek szerint a filmet azért vették le, mert valójában a Nibiru érkezését és a Földdel való ütközését mutatja be.

Valakik így próbálnak üzenni a társadalom számára, hogy készüljenek fel – állítják.

Nagy valószínűséggel természetesen összeesküvés elméletekről van szó csupán, azaz nincs semmiféle alapjuk.

De miért tüntették el a mozifilm minden nyomát?

Nos, egyes információk szerint a produkciós cég sztrájkba kezdett, ez lehet az oka az előzetes kitörlésének mindenhonnan.

Egy másik elképzelés pedig azt mondja, hogy nem akartak pánikot kelteni azzal, hogy az Atlas nevű üstökös közeledése miatt az emberek párhuzamot vonjanak a filmben látott dolgokkal kapcsolatban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!